Temptation Islandille lähtenyt Santeri hämmästyy iltanuotiolla: kuulee tyttöystävältään suorat sanat parin petipuuhista - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Islandille lähtenyt Santeri hämmästyy iltanuotiolla: kuulee tyttöystävältään suorat sanat parin petipuuhista

Eve avautuu Rasselle hänen ja Santerin suhteen intiimiasioista.

14.11.2019 15:12

Torstai-iltana Temptation Islandilla katsellaan taas iltanuotiovideoita. Santerin puoliso Eve on viihtynyt omalla saarellaan loistavasti sinkku-Rassen kanssa.

Viime viikolla Eve rikkoi Santerin mielestä pariskunnan rajoja harrastamalla Rassen kanssa seksiä. Rajoja rikottiin, sillä pelissä on myös tunteita. Santerin ja Even avoimen suhteen rajat vedetään siihen, että jos ihastutaan, niin seksiä ei harrasteta. Seksiä saa harrastaa ainoastaan silloin, jos petikumppania kohtaan ei ole syntynyt tunteita.

Alkaa vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että suhteen rajat eivät ole täysin selkeät edes pariskunnalle itselleen.

Rasse ja Eve ovat lähentyneet viettelysten saarella.­

Tällä viikolla Santeri saa katsoa iltanuotiolla videon, jossa seksiä ei harrasteta. Rasse on kuitenkin vahvasti kuvioissa kuuntelemassa Even huolia ja avautumista esimerkiksi naisen seksielämästä.

– On me sitä juteltu, et mä oon paljon haluttomampi esimerkiks sen (Santerin) kaa, avautuu Eve Rasselle.

– Ei se seksi ole mitenkään huonoa, ei se ole sitä. Mä rakastan sitä ja se on ihanaa, mutta sitten kun se on niin väkinäistä... Eve tuskailee.

Santeri vaikuttaa videon katsottuaan ilmeettömältä, mutta myöntää lopulta olevansa Even kanssa osittain samaa mieltä.

– Kyl mä siis samaa mieltä olen, et siinä on just se mitä Evekin sano, ni se ei oikein uskalla heittäytyä. Aika useasti on minun naisella villasukat jalassa kun mennään sänkyyn. Mä luulen, et Eve on tossa unohtanut nyt hyviäkin sessioita. Kyllä se parisuhdeseksi on aina erilaista kun tuo sinkkuseksi, Santeri avautuu.

Santeri jää pohtimaan videonsa sisältöä iltanuotiolla.­

Juontaja Sami Kuronen haluaa tietää, onko Santerin ajatus avoimesta suhteesta muuttunut Temptation Islandilla.

– Sitten kun on oikea ihminen siinä vierellä, niin se on aivan sama, onko se sitten avoin suhde, perinteinen parisuhde vai onko meitä sitten kolme siinä suhteessa. Mä oon aikalailla valmis kaikkeen, Santeri tilittää.

Hän kertoo myös puhuneensa sinkkunaisten kanssa siitä, että olisi valmis myös perinteiseen parisuhteeseen avoimen suhteen sijaan. Santeri jää kuitenkin pohtimaan, voiko enää luottaa nykyiseen puolisoonsa Temptation Islandin jälkeen.

Nähtäväksi jää, poistuvatko Santeri ja Eve saarelta pariskuntana vai eivät.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?