Konkurssiin ajautunut Kaisa Liski julkaisi paljonpuhuvan kuvan – ”Vain lepoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Konkurssiin ajautunut Kaisa Liski julkaisi paljonpuhuvan kuvan – ”Vain lepoa”

Kuvituskuva
Julkaistu: 14.11. 12:46

Tv:stä tutun Kaisa Liskin kiinteistövälitysyritys asetettiin konkurssiin lokakuun lopussa.

Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski on tullut suomalaisille tutuksi omista tv-ohjelmistaan. Tällä hetkellä naisen elämässä on haastavat ajat, sillä Kanta-Hämeen käräjäoikeus asetti Liskin kiinteistövälitysyrityksen konkurssiin tiistaina 29. lokakuuta.

Nyt Liski on julkaissut Instagramissaan kuvan, jossa hän nojaa ovenkarmiin väsyneen näköisenä. Nainen kirjoittaa kuvatekstissä tarvitsevansa lepoa.

Kuvan aihetunnisteiksi on merkitty muun muassa kunnioita itseäsi ja muita, perhe ensin, nauti, lepää ja rentoudu.

– Vain lepoa, Liski kirjoittaa.

Käräjäoikeuden mukaan kiinteistövälitysfirman konkurssiin asettamisen taustalla on Kaisa Liskin Tavastia LKV Oy:n maksukyvyttömyys.

Liski ilmoitti konkurssihakemuksessaan, että yhtiöllä ei ole omaisuutta, minkä lisäksi se on maksukyvytön. Liskin oman kertoman mukaan suurimpia velkojia ovat verottaja, Nordea ja eläkeyhtiö Varma.

Kuvituskuva

On uutisoitu, että Liskin yrityksen konkurssin taustalla on paljon rahavaikeuksia. Taloussanomat kertoi lokakuussa 2019, että Liskin yritys on jättänyt yhden tai useamman työntekijän palkat maksamatta. Asiasta ensin uutisoinut Hämeen sanomat kertoi lokakuussa, että ainakin yksi yrityksen työntekijä olisi hakenut saataviaan palkkaturvasta.

Liski ansaitsi viime vuonna 20 556 euroa ansiotuloja ja 99 626 euroa pääomatuloja. Yhteensä hän siis ansaitsi 120 182 euroa. Mätkyjä hän joutuu maksamaan 27 509 euroa.