Caitlyn Jenner osallistuu brittien Viidakon tähtösiin – yksi keskusteluaihe on ehdottomasti kielletty viidakossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Caitlyn Jenner osallistuu brittien Viidakon tähtösiin – yksi keskusteluaihe on ehdottomasti kielletty viidakossa

Caitlyn Jenner on nähty aikaisemmin tosi-tv-sarjoissa Keeping up with the Kardashians ja I am Cait.

Caitlyn Jenner on nähty aikaisemmin tosi-tv-sarjoissa Keeping up with the Kardashians ja I am Cait.

Julkaistu: 14.11.2019 11:51

Brittilehdet kirjoittavat Caitlyn Jennerin nettoavan itselleen muhkean rahapalkkion uudesta tosi-tv-tuotannosta.

Britannian Viidakon tähtösten, I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! -sarjan 19. tuotantokauden kuvaukset alkavat pian Australiassa. Kisailijat julkistettiin virallisesti maanantaina, mutta useat lehdet huhusivat jo aiemmin Caitlyn Jennerin olevan yksi kilpailijoista. Lopullinen sinetti asialle saatiin, kun Jenner laskeutui Brisbanen lentokentälle.

Amerikkalainen tosi-tv-tähti Caitlyn, aiemmalta nimeltään Bruce Jenner, voitti kymmenottelun olympiakultaa vuonna 1976, mutta tuli sittemmin tullut tunnetuksi Kardashian-klaanin äidin Kris Jennerin aviomiehenä.

Caitlyn Jenner matkusti Australiaan tosi-tv-ohjelman kuvauksia varten sunnuntaina.

Caitlyn Jenner matkusti Australiaan tosi-tv-ohjelman kuvauksia varten sunnuntaina.

Pariskunta erosi vuonna 2015 ja samoihin aikoihin Caitlyniksi nimensä vaihtanut Jenner kertoi samana vuonna sukupuolenkorjausoperaatiostaan. Hän korjasi sukupuolensa naiseksi pitkän prosessin kautta. Viimeinen vaihe, eli korjausleikkaus, toteutettiin alkuvuodesta 2017. Rintaleikkaus tehtiin jo aiemmin, vuonna 2015.

Brittilehti Mirrorin mukaan tähdelle tehty sukupuolenkorjausleikkaus on kuitenkin ehdottomasti kielletty keskustelunaihe viidakossa.

– Se on asia, josta en puhu. Kyllä, minulle on tehty sukupuolenkorjausleikkaus ja se oli tärkeää minulle. Monille transihmisille se ei ole tärkeää, mutta minulle se oli, sanoi 70-vuotias Jenner, mutta korosti samaan hengenvetoon, että feminiinisyys ja naiseus on kuitenkin ennen kaikkea ihmisen pään sisällä ja sielussa.

Jenner on ilmoittanut, ettei tahdo keskustella ohjelman kuvauksissa sukupuolenkorjausleikkauksestaan.

Jenner on ilmoittanut, ettei tahdo keskustella ohjelman kuvauksissa sukupuolenkorjausleikkauksestaan.

– Se ei ole kiinni siitä, mitä haaravälissäsi on. Joten kyllä, olen tehnyt sen. Mutta kaikella kunnioituksella itseäni, yksityisyyttäni ja yhteisöä kohtaan se on asia, josta en toivo keskustelua.

Brittilehtien mukaan Jennerille maksetaan yksi pitkään pyörineen ohjelman kautta aikain suurimmista palkkioista: 500 000 puntaa, eli yli 580 000 euroa.

Jenner esiintyi vuosia huippusuositussa tosi-tv-sarjassa Keeping up with the Kardashians. Erottuaan Kris Jenneristä Caitlynin elämää seurattiin kahden tuotantokauden verran omassa tosi-tv-sarjassa I am Cait. Sarja kuitenkin lopetettiin matalien katsojalukujen takia.

Hänen nuorin tyttärensä Kylie Jenner on päässyt kaikkien aikojen nuorimpana itse omaisuutensa hankkineena talouslehti Forbesin miljardöörien listalle. Caitlyn kuitenkin antoi viime vuonna Piers Morganin haastattelussa ymmärtää, ettei ryve rahassa.

– Maksan vuokraa ja pärjään hyvin. Minulla oli tapana saada palkkaa, kun esiinnyin ohjelmassa, mutta en ole esiintynyt enää kahteen vuoteen. En ole miljonääri.

70 vuotta täyttänyt Jenner on seurustellut jo yli kahden vuoden ajan 23-vuotiaan Sophia Hutchinsin kanssa.

70 vuotta täyttänyt Jenner on seurustellut jo yli kahden vuoden ajan 23-vuotiaan Sophia Hutchinsin kanssa.

The Sunille antamassaan lyhyessä haastattelussa Jenner antoi viime viikolla ymmärtää, ettei ole kovin hyvin perillä siitä, mitä viidakossa tuleman pitää.

– Kiitos, en oikein tiedä, miten se sujuu, hän sanoi.

Jenner on seurustellut vuodesta 2017 lähtien huomattavasti itseään nuoremman Sophia Hutchinsin. Viime kesänä huhuttiin, että pari toivoisi perheenlisäystä. Jennerillä on aiemmista liitoistaan kuusi biologista lasta ja 14 lapsenlasta.

Tuoreimmat osastosta