Suurimman pudottajan voittaja selvisi! Laihtui yhteensä 17 kiloa - Viihde - Ilta-Sanomat

Suurimman pudottajan voittaja selvisi! Laihtui yhteensä 17 kiloa

Akseli Herlevi, Minttu Kaulanen, Nina Mikkonen ja Niina Kuhta pääsivät ohjelman loppumetreille. Reunoilla valmentajat Aki Manninen ja Janni Hussi.

Akseli Herlevi, Minttu Kaulanen, Nina Mikkonen ja Niina Kuhta pääsivät ohjelman loppumetreille. Reunoilla valmentajat Aki Manninen ja Janni Hussi.

Julkaistu: 14.11. 9:08

Varo juonipaljastuksia! Suurimman pudottajan voittaja on selvinnyt.

Suurin pudottaja -ohjelman tämän kauden voittaja on Nina Mikkonen. Naisen siivitti voittoon huima painonpudotus, sillä hän onnistui pudottamaan ohjelmassa 14,5 kiloa. Loput kilot karisivat myöhemmin, ja nyt painoa on pudonnut yhteensä jo 17 kiloa.

Suurimman pudottajan voittajan oli tarkoitus selvitä finaalijaksossa, joka nähdään tv:ssä ensi viikolla. Apu-lehti kuitenkin uutisoi voittajan etukäteen tuoreimmassa lehdessään.

Mikkonen oli häkeltynyt voitettuaan koko kilpailun. Hän kertoi finaalin jälkeen IS:lle olevansa onnensa kukkuloilla.

– Ajattelin aluksi, että en tule voittamaan, kun mulla ei lähde suhteessa yhtä paljon kiloja kuin muista. Luulin, että se on kaksi viikkoa ja olen ulkona. Niin meinasi käydäkin, mutta oli onnenkantamoinen, että olen tässä, Mikkonen kiitteli finaalin jälkeen.

Kuvituskuva

–  Iso kiitos kuuluu valmentaja Janni Hussille ja Minttu Kaulaselle. Janni valmensi pieteetillä. Hänessä on ihminen tavattavissa. Janni välittää aidosti. Hän teki mittatilaustyönä ruokavalion ja se oli mulle tärkeä, koska 55-vuotiaan naisihmisen aineenvaihdunta on ihan eri kuin nelikymppisen, Mikkonen muistutti.

Suurena tukena koko matkan ajan olivat myös Mikkosen pojat Mikael ja Matias.

– Omat poikani ovat upeita tsemppareita. En olisi voinut saada parempia personal trainereita kotiin. Mikaelin kanssa ajettiin fillarilla 40 kilometrin lenkkejä. Hän aina huusi, että ”nyt äiti tule tai ei läski pala”. Matias on itsekin laihtunut kuusi kiloa. Kiva, että tästä on tullut koko perheen juttu, Mikkonen iloitsee.

Kuvituskuva

Erityisesti Minttu Kaulasen tuki oli Mikkoselle tärkeää.

– Pojat ovat sitoutuneita mun projektiin ja tukeneet koko ajan. Mintun rooli on ollut korvaamaton. Hän on ihan mieletön tsemppari ja halunnut mun voittavan alusta asti.

– Kiva, että meillä on yhteistä aikaa ja kivaa tekemistä. Tässä kaikki tienaa. On ihan kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Myös Mikkosen edesmennyt puoliso Timo T.A. Mikkonen oli naisen mielessä rankan projektin aikana.

– Timo oli mulle rakas ja on edelleen. Arvostan hänessä ennen kaikkea hänen sisuaan ja sitä kautta saan itsekin voimaa. Spinning-pyörän päällä menin sellaiseen henkiseen tilaan, että juttelin Timon kanssa. Ajattelin, että pyöräile mun kanssa, ilman sinua en jaksa, Mikkonen kertoo.

Kuvituskuva

Voittaja sai kuntosalilahjakortin vuoden ajaksi sekä uuden sängyn.

– Mulla on nyt vuodeksi pedattu asiat. On kuntosalilahjakortti ja oma personal trainer. Mikäs hätä tässä,

– Olen iloinen, että pystyin näyttämään itselleni, että sisua löytyy, Mikkonen hehkutti.

Finaalissa kisasivat Minttu Kaulanen, Nina Mikkonen ja Akseli Herlevi. Niina Kuhta tippui kolmen kärjestä aivan viime hetkillä.