Muusikkolegenda paljasti jättimäiset tatuointinsa – fanien silmät lensivät selälleen, kun he näkivät ”vegaanikuvat”: ”Tämä on naurettavaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Muusikkolegenda paljasti jättimäiset tatuointinsa – fanien silmät lensivät selälleen, kun he näkivät ”vegaanikuvat”: ”Tämä on naurettavaa”

Kuvituskuva
Julkaistu: 13.11. 22:02

EDM-tähti Moby on omistanut elämänsä eläinten oikeuksille ja se näkyy myös hänen uusissa tatuoinneissaan.

Tanssimusiikkivelho Moby, oikealta nimeltään Richard Melville Hall, tunnetaan musiikkinsa lisäksi eläinsuojelutyöstään. Moby, 54, on kritisoinut haastatteluissa lihatuotantoa ja ylistänyt vuolaasti vegaanista elämäntyyliään.

Moby on ollut vegaani 32 vuoden ajan ja virstanpylvään kunniaksi hän istahti tatuointitaiteilija Kat von D:n penkkiin.

Moby esitteli Instagramissa marraskuun alussa suuren kaulatatuointinsa, jossa hän julisti olevansa ”vegan for life”, eli vegaani ikuisesti.

Moby on esitellyt uutta tatuointiaan myös punaisella matolla.

Moby on esitellyt uutta tatuointiaan myös punaisella matolla.

Tähden tatuoinnit eivät kuitenkaan loppuneet siihen, vaan nyt hän paljastaa Instagramissaan uuden tatuointinsa, joka ei sekään ole sieltä pienimmästä päästä.

Moby on tatuoinut käsivarsiinsa valtavilla kirjaimilla sanat ”Animal rights”, eli eläinten oikeudet.

– Olen ollut vegaani liki 32 vuoden ajan ja tämän tatuoinnin ottaminen tuntui turvalliselta vaihtoehdolta. Eläinten oikeuksien ja vapauden puolesta työskentely on elämäntyöni, hän julistaa Instagramissaan.

Tatuointi on jälleen vegaanina tunnetun Kat von D:n käsialaa.

– Olen vegaani eläinaktivisti monista syistä, mutta päällimmäiseksi siksi, että uskon jokaisella eläimellä olevan oikeus elää omaa elämäänsä tahtomallaan tavalla, Moby kertoo Instagramissaan tatuointinsa taustoja.

Muusikon tatuoinnit ovat saaneet faneilta ristiriitaisen vastaanoton. Monet kiittävät Mobya hänen eläinten hyväksi tekemästään työstä, toisten mielestä miehen olisi kannattanut miettiä kaksi kertaa, ennen kuin hän istui tatuointipenkkiin.

– Tämähän on ihan sekopäistä, Instagramissa päivitellään.

– Tästä syystä vegaanius on monien mielestä radikaali elämäntyyli.

– Pidän musiikistasi ja kunnioitan elämänkatsomustasi, mutta tämä on naurettavaa, fanit kirjoittavat muusikon Instagramissa.

– Sanomasi on hieno, mutta tatuointisi ovat karmeat.

Toukokuussa Moby nousi otsikoihin kerrottuaan Then It Fell Apart -elämäkerrassaan hänen ja Hollywood-tähti Natalie Portmanin salasuhteesta. Moby väitti seurustelleensa Portamanin kanssa 90-luvun lopussa, mutta näyttelijällä oli asiasta aivan erilainen mielipide.

– Aika jännää, että hän päätteli meidän seurustelleen sinä lyhyenä aikana, kun tunsin hänet nuoruudessani. Minä muistan vain vanhemman tyypin, joka oli kammottava. Olin silloin valmistunut lukiosta, Portman kertoi.