Ihmis-Kenin uusin kauneusoperaatio hätkähdyttää: luopui tekaistusta sixpackistaan siirtääkseen sen takamukseensa – tavoitteena maailmanennätys - Viihde - Ilta-Sanomat

Ihmis-Kenin uusin kauneusoperaatio hätkähdyttää: luopui tekaistusta sixpackistaan siirtääkseen sen takamukseensa – tavoitteena maailmanennätys

Rodrigo Alves tunnetaan Ihmis-Keninä, joka on leikkauttanut vartaloaan kymmenissä erilaisissa operaatioissa. Nyt hän toivoo pääsevänsä Guinnessin ennätyskirjaan.

Rodrigo Alves tunnetaan Ihmis-Keninä, joka on leikkauttanut vartaloaan kymmenissä erilaisissa operaatioissa. Nyt hän toivoo pääsevänsä Guinnessin ennätyskirjaan.

Julkaistu: 13.11. 19:24

Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves on hakeutunut jälleen uuteen kauneusleikkaukseen Turkkiin. Tällä kertaa miehen vatsasta siirrettiin rasvaa takamukseen.

Ihmis-Keniksi kutsuttu brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves kohauttaa jälleen uudella kauneusoperaatiolla. Plastiikkakirurgiaan koukkuun jäänyt mies on leikkauttanut vartalonsa uuteen uskoon yli 70 operaation avulla ja nyt hänen kehoaan muokattu jälleen uudessa leikkauksessa.

The Mirror -lehden mukaan Alvesille suoritettiin hiljattain leikkaus, jossa hänen tekaistu sixpackinsa siirrettiin hänen takapuoleensa. Operaation tavoitteena oli saada Alvesin takamus näyttämään suuremmalta.

Kuvituskuva

36-vuotias Alves hankki kauneuskirurgian avulla kahdeksan vuotta sitten vatsaansa erottuvat vatsalihakset. Tuolloin hänen keskivartaloaan muotoiltiin niin, että hänen vatsastaan saatiin luotua näyttävä sixpack. Nyt Alves kuitenkin päätti hankkiutua eroon tekaistuista vatsalihaksistaan ja panostaa sen sijaan takapuoleensa.

Alves perusteli päätöstään sillä, että hänestä ei tuntunut reilulta antaa vaikutelma sixpackista, kun hän oli todellisuudessa ostanut sen eikä kuntoillut sen eteen. Alves on kertonut avoimesti kamppailleensa painonsa kanssa ja leikkauttaneensa itsensä parempaan kuntoon, jotta välttyisi kuntosalilla ähkimiseltä.

Alvesin mukaan hänen vatsansa myös näytti oudolta, kun sitä koristivat tekaistut vatsalihakset.

– Sixpackini ei sopinut yhteen muun vartaloni kanssa ja alkoi näyttää hieman typerältä, hän kertoo Daily Mailille.

The Mirrorin mukaan Alvesin vatsasta siirrettiin tuoreessa leikkauksessa rasvaa hänen takamukseensa osana riskialtista Brasilian butt lift -operaatiota. Hänelle suoritettiin turkkilaisella kauneusklinikalla aluksi viisi tuntia kestänyt rasvaimu, jossa hänen tekaistut vatsalihaksensa poistettiin.

Seuraavaksi rasva ruiskutettiin pistoksien avulla hänen takapuoleensa ja lanteille, ja sillä luotiin vaikutelma muodokkaammasta takamuksesta. The Mirrorin mukaan koko leikkaus kuvattiin osana saksalaista dokumenttia.

Kuvituskuva

Aiemmin Alves on ilmoittanut olevansa kyllästynyt kauneusleikkauksiin ja pelkäävänsä kuolevansa leikkauspöydälle. Silti hän on hakeutunut yhä uusiin operaatioihin ja vienyt vartalonsa muokkaamisen yhä pidemmälle.

Daily Mailin mukaan Alvesille suoritettiin viimeksi lokakuun alussa operaatio, jossa hänen vatsaansa asennettiin laajennettava pallo, jonka avulla voidaan säädellä ruokahalua ja pudottaa painoa.

Alves kertoi tuolloin lihoneensa muutaman kuukauden aikana 20 kiloa, sillä hän oli stressannut lukuisissa leikkauksissa tuhoutuneen nenänsä tilannetta ja kokenut hengittämisen entistä haastavammaksi.

Alvesin nenä on ollut jo pitkään vaarassa tuhoutua lopullisesti liiallisten leikkausten vuoksi. Hän ei ole kyennyt vuosiin hengittämään normaalisti ja on joutunut korjauttamaan nenäänsä yhä uudelleen. Hän on myös joutunut nukkumaan silmät auki, sillä hänen silmäkulmien kohotusleikkauksensa ovat aiheuttaneet ongelmia hänen kasvoilleen.

Lisäksi Ihmis-Ken on ollut vaarassa kuolla komplikaatioihin, joita leikkaukset ovat hänelle aiheuttaneet.

Nyt Alves on kuitenkin toiveikas, että hän saisi viimeisimmän kauneusleikkauksensa avulla paikan Guinnessin ennätyskirjasta. Hänen tavoitteena on Mirroin mukaan tehdä jonkinlainen maailmanennätys kauneuskirurgiassa. Tällä hetkellä Alvesilla on takana sanojensa mukaan ainakin 73 operaatiota.