Riita Temptation Islandilla: sinkku-Rassen tylyt kommentit saavat Josefinin purskahtamaan itkuun – Sami Kuronen saapuu aamulla selvittämään tilannetta - Viihde - Ilta-Sanomat

Riita Temptation Islandilla: sinkku-Rassen tylyt kommentit saavat Josefinin purskahtamaan itkuun – Sami Kuronen saapuu aamulla selvittämään tilannetta

Julkaistu: 13.11.2019 11:08

Sinkkumies Rassen kommentit saivat Josefinin pois tolaltaan.

Tunnelma viettelysten saarella eli Temptation Islandilla tiivistyy. Kumppaninsa Leevin kanssa Temptation Islandille saapunut Josefin on viihtynyt omalla saarellaan tiiviisti sinkku-Jepen ja sinkku-Karimin seurassa. Muusta porukasta eristäytyvä kolmikko tykkää viettää paljon aikaa keskenään.

– Mä oon ymmärtänyt, että Joskulla, Karimilla ja Jepellä olis vähän sellaista kolmiodraaman tynkää siinä, et Karim ja Jeppe olis molemmat ihastuneita Joskuun, kertoo Gröna kameralle Nelosen tiedotteen mukaan.

Miehet ovat myös tunnustaneet olevansa Josefiniin pihkassa. Mahdollinen kolmiodraama kuitenkin huolestuttaa.

– Tää on vähän vaikea tilanne, mutta koetetaan elää sen kanssa. Me ollaan sovittu Karimin kanssa, että ei kilpailla mitään. Kyllä mä veikkaan, että Josku on enemmän minusta kiinnostunut kuin Karimista, kertoo Jeppe.

Rasse avautuu Josefinille bileiden aikana.

Kaikki eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä kolmiodraaman osapuolten käytökseen saarella. Ärsyyntynyt sinkkumies Rasse päättää antaa juhlissa Josefinille aiheesta tiukkaa palautetta. Keskustelusta syntynyt riita tulee uudestaan esille seuraavana aamuna, kun juontaja Sami Kuronen käy kysymässä koko porukalta, onko edellisillan bileissä ollut kireä tunnelma.

– Jossain vaiheessa Rasse kävi vähän avautumassa ja purkamassa tuntojaan siitä kun Jeppe, Karim ja Josku ei viihdy tossa isommassa porukassa, Gröna kertoo kameralle.

Illan juhlien tuoksinassa saadaankin todistaa, kun Rasse keskeyttää Josefinin ja tämän seuralaisten illanvieton kysymyksillään.

– Mikä on homman nimi? Sulla on äijä venaamassa tuol noin, tenttaa Rasse Joskulta hyökkäävästi.

– Ei se sulle kuulu! nainen puolustautuu.

Rassen kommentit menevät Josefinilla tunteisiin.

Rasse jatkaa Josefinin motiivien kyseenalaistamista ja tämä väistelee miehen kysymyksiä. Lopulta tilanne johtaa Josefinin murtumiseen.

– Menin itkemään sitten mun huoneeseen ja Jeppe ja Karim tuli sinne lohduttamaan. Jeppe jäi sinne nukkumaan sit mun viereen, Josefin kertaa dramaattisia tapahtumia.

Seuraavana aamuna tilannetta selvittämään saapunut Sami haluaa tietää, onko riita saatu jo sovittua.

– No oon mä ainakin pyytänyt anteeksi, että päästään eteenpäin tästä, vastaa Rasse.

Josefin opiskelee kosmetologiksi ja Leevi puolestaan työskentelee kiinteistönhuoltajana. He ovat tavanneet kristillisessä sisäoppilaitoksessa ja kertoneet, että usko on molemmille tärkeä asia elämässä.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21. Temptation Island Suomi Extra torstaisin kello 22.