Maailman seksikkäin mies on valittu! Muusikko John Legend, 40, nappasi himoitun tittelin: ”Olen innoissani, mutta myös peloissani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman seksikkäin mies on valittu! Muusikko John Legend, 40, nappasi himoitun tittelin: ”Olen innoissani, mutta myös peloissani”

People-lehti valitsi muusikko John Legendin vuoden seksikkäimmäksi mieheksi.

13.11.2019 8:46

People-lehdellä on naiskauneuden lisäksi silmää myös mieskomeudelle. Siksi lehti on jo vuodesta 1986 alkaen jakanut maailman seksikkäin mies -titteliä julkisuudesta tutuille näyttelijöille, muusikoille ja viihdealan ammattilaisille.

Tänä vuonna palkinto jaettiin siis jo 34. kerran. Tällä kertaa maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi valittiin laulaja John Legend.

40-vuotias Legend tunnetaan useista radiohiteistään, kuten All of Me ja Stereo.

– Olen todella innoissani, mutta samaan aikaan hieman peloissani, koska tämä tuo paljon paineita, Legend kommentoi saamaansa kunniaa lehdelle.

Viime vuonna maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi julistettiin brittiläinen näyttelijä Idris Elba.

– Kaikki vetävät minut nyt sivuun tarkistaakseen, että olenko tarpeeksi seksikäs pitämään tittelin. Ja ei ole reilua, että joudun tähän Idris Elban jälkeen! Legend nauroi.

Legend aloitti uransa Kanye Westin taustayhtyeessä ennen kuin hänen oma uransa otti tulta alleen. Legend mainitsee menestyksensä salaisuudeksi hyvän kasvatuksen ja nöyrän asenteen.

– Isäni opetti minulle luonnetta oman esimerkkinsä kautta. Hän kohtasi aina ihmiset upealla arvostuksella ja kunnioituksella, Legend muistelee.

– Vanhempi opettivat minulle, että jos haluan menestyä elämässä, pitää olla nöyrä. Se on hyvä tapa elää elämää. Kohtele muita niin kuin haluaisit sinua kohdeltavan, Legend muistuttaa.

John Legend ja Chrissy Teigen ovat pitäneet yhtä­

Nyt Legendillä on menestyksekkään musiikkiuran lisäksi suloinen perhe, johon kuuluvat vaimo Chrissy Teigen ja kaksi lasta. Parin häitä vietettiin vuonna 2013 Como-järvellä Italiassa, ja nyt julkkispariskunnalla on kaksi suloista lasta: keväällä 2016 syntynyt Luna-tytär sekä toukokuussa syntynyt Miles-poika.

– Olen niin ylpeä siitä, että minulla on vaimo ja lapset, joita rakastan syvästi. Olen myös ylpeä urastani. Rakastan lalujen kirjoittamista ja esiintymistä. Saan paljon iloa siitä ja annan sitä myös muille ihmisille, Legend kiitteli.

Teigen hehkutti aviomiehensä saamaa kunniaa Twitterissä vitsikkääseen tyyliinsä.

– Maailman seksikkäin mies teki minulle juuri kinkkuleivän, Teigen kirjoitti.

Seksikkäimmän miehen valitseminen alkoi vuonna 1986 Mel Gibsonin kruunaamisesta, ja vuosien varrella tittelin ovat saaneet niin David Beckham, Blake Shelton kuin Chris Hemsworth.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?