Khloé Kardashianista eronnut ”bordellikooma-Lamar” kihlasi uuden rakkaansa – suhdetta takana vain muutamia kuukausia: ”Hän on se oikea” - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashianista eronnut ”bordellikooma-Lamar” kihlasi uuden rakkaansa – suhdetta takana vain muutamia kuukausia: ”Hän on se oikea”

Kuvituskuva
Julkaistu: 12.11. 21:39

Lähellä kuolemaa käynyt ex-koripallotähti Lamar Odom on kihlannut Sabrina-rakkaansa.

Ex-koripallotähti Lamar Odom on kaksinkertainen NBA:n mestari, mutta hänet tunnetaan myös Khloé Kardashianin entisenä miehenä. He menivät naimisiin syksyllä 2009. Kardashianin ja Odomin suhde päättyi lopulliseen eroon 2016 valtavien kohujen saattelemana.

Nyt 40-vuotias Odom on näyttänyt löytäneen uuden onnen. Mies julkaisi Instagramissaan yhteiskuvan rakkaansa Sabrina Parrin, 32, kanssa.

Parr esittelee kuvassa muhkeaa kihlasormustaan. People-lehden mukaan kuva on otettu ravintolassa Miamissa.

– Esittelen teille uuden kihlattuni! Hänestä tulee pian rouva Parr-Odom. Hän on se oikea! Odom hehkuttaa onnellisena.

Odom esitteli rakkaansa elokuussa, eli alle kolme kuukautta sitten. Parr työskentelee People-lehden mukaan terveys- ja elämäntapavalmentajana.

Lehden mukaan Odom antoi harvinaisen haastattelun yksityiselämästään Dish Nationille. Tällöin hän kertoi suhteen kukoistavan siksi, että Parr on samaa etnistä taustaa kuin hän itsekin.

– Mikä tekee tästä suhteesta niin erilaisen muihin verrattuna? juontaja Gary Hayes kysyi.

– Se on totuus. Hän on musta, Odom vastasi.

– Kun musta nainen tulee kuvioihin, hän ei leiki, juontaja sanoi kysyvästi.

– Juu ei, en todellakaan tullut leikkimään, Parr nauroi.

Odomin yksityiselämä on ollut viime vuosina tapetilla.

Mies kävi lähellä kuolemaa, sillä hänet löydettiin nevadalaisesta ilotalosta tajuttomana lokakuussa 2015. Hän oli ottanut yliannostuksen huumeita ja vaipui koomaan, mutta heräsi neljä päivää myöhemmin. Odom on kertonut aikaisemmin avoimesti huumekoukustaan.

Lamar Odom ja Khloé Kardashian edustivat yhdessä vuonna 2012.

Lamar Odom ja Khloé Kardashian edustivat yhdessä vuonna 2012.

Kardashian sai tietää Odomin huumeiden käytöstä kaksi vuotta ennen pariskunnan eroa.

– Hän oli pettynyt. Surullisinta on, etten tiedä olinko itse pettynyt koska käytin huumeita vai koska jäin kiinni. Hän tiesi kokaiinista koko ajan sen jälkeen. Se oli valintani. En sanoisi, että hän hyväksyi käytön, mutta hän sieti sitä, Odom on kertonut.