Hellyttävä yhteiskuva: TTK-tähti Meeri Koutaniemi hehkuttaa Sami-puolisoaan – ”Voiko maailmassa olla tämmönen mies” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hellyttävä yhteiskuva: TTK-tähti Meeri Koutaniemi hehkuttaa Sami-puolisoaan – ”Voiko maailmassa olla tämmönen mies”

Muusikko Sami Yaffa ja taiteilija Meeri Koutaniemi avioituivat vuonna 2017.

Muusikko Sami Yaffa ja taiteilija Meeri Koutaniemi avioituivat vuonna 2017.

Julkaistu: 12.11. 9:00

Parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kilpaileva Meeri Koutaniemi julkaisi rakkaudentäyteisen yhteiskuvan puolisonsa Sami Yaffan kanssa.

Taiteilija Meeri Koutaniemi kilpailee parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Koutaniemi on yhdessä parinsa Matti Puron kanssa selvinnyt ohjelmassa jo viiden parhaan tähtiparin joukkoon ja nainen on toistuvasti saanut tuomareilta kehuja tanssitaidoistaan.

Koutaniemi julkaisi maanantaina omalla Instagram-tilillään kuvan suosikkiohjelman kulisseista, jossa hän poseeraa yhdessä aviomiehensä, muusikko Sami Yaffan kanssa. Kuvatekstissään Koutaniemi kertoo, että Yaffa oli rientänyt tanssistudioon kannustamaan vaimoaan suoraan keikalta.

– Sain mun Samin takaisin! Hän oli kolme viikkoa myyränä rundibussin uumenissa, soitti täysille saleille Euroopan lavoilla, järjesti paluunsa niin, että syöksyy keikalta kannustamaan tanssivaa vaimoaan, Koutaniemi kertoo Instagram-päivityksessään.

– Voiko maailmassa olla tämmönen mies, joka on elänyt jo kymmenen elämää ja silti suhtautuu elämään kuin lapsi todellisuuteen, rajattomasti, odotuksitta, luottaen ja loputtomasti antaen. Rakastan sinua paras ystäväni, nainen hehkuttaa.

Kuvan kommenttikenttä täyttyi sydämillä alta aikayksikön, kun muun muassa naisen Tanssii tähtien kanssa -kilpakumppanit Jannika B sekä Laura Lepistö kiiruhtivat kommentoimaan hellyttävää kuvaa. Myös monet muut julkisuudesta tutut henkilöt, kuten Anni Hautala ja Manuela Bosco kävivät jättämässä omat sydänkommenttinsa.

Meeri Koutaniemi ja Matti Puro ovat säväyttäneet Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa viikko toisensa jälkeen.

Meeri Koutaniemi ja Matti Puro ovat säväyttäneet Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa viikko toisensa jälkeen.

Koutaniemi on lukuisia kertoja palkittu valokuvaaja, joka on työskennellyt hyvin laajalti eri puolilla maailmaa ja jonka kuvia on julkaistu muun muassa arvostetussa yhdysvaltalaisessa Time-aikakauslehdessä.

Vuonna 2014 Koutaniemi herätti huomiota ja saavutti tunnustusta Helsingin Sanomissa julkaistulla kuvareportaasilla kenialaiseen maasai-heimoon kuuluvien nuorten tyttöjen ympärileikkauksista. Hänet on kahdesti palkittu vuoden lehtikuvaajana Suomessa.

Yaffa oli kannustamassa puolisoaan myös neljännessä suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä.

Yaffa oli kannustamassa puolisoaan myös neljännessä suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä.

Koutaniemi ja Yaffa tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa alkuvuodesta 2016. Kihloihin he menivät vajaa vuosi myöhemmin ja pariskunnan häitä tanssittiin Mallorcalla syyskuussa 2017.