BB-voittaja Kristian nettosi kymmenen viikon seikkailustaan lähes koko vuoden tulot - Viihde - Ilta-Sanomat

BB-voittaja Kristian nettosi kymmenen viikon seikkailustaan lähes koko vuoden tulot

Julkaistu: 11.11.2019 19:28

Big Brotherin voittaja Kristian kuittasi itselleen sunnuntai-iltana 30 000 euron rahapalkinnon. Summa on lähes saman verran kuin miehen viime vuoden ansiotulot, selviää vuoden 2018 verotiedoista.

Syyskuun alussa startannut Big Brother huipentui sunnuntai-iltana kymmenen viikon jälkeen finaaliin, jossa 27-vuotias Kristian nappasi itselleen voiton ja 30 000 euroa.

Viime vuoden verotiedoista käy ilmi, että Kristianin ansiotulot olivat vuonna 2018 29 251 euroa. Mies tienasi siis kymmenen viikon BB-seikkailullaan lähes koko vuoden tulot.

  • Voit katsoa Big Brother 2019 -voittajan Kristianin haastattelun yllä olevalta videolta.

Voittajalla oli jo sunnuntaina varsin selvät sävelet sen suhteen, mihin hän aikoo potin käyttää.

– Alan neuvottelemaan mummolan ostosta ja maksan sekä oman että tyttöystävän luottokorttilaskun. Myös hammaslääkäriin pitäis päästä, Kristian kertoi.

Kristian kertoi Big Brotherin esittelyssä ansaitsevansa elantonsa sekatyömiehenä. Helsingin Kalliossa asuva nuori mies kuvaili myös nauttivansa vapaudesta ja majailevansa välillä pidempiäkin aikoja mummolta ostamassaan asuntoautossa tai kiertää ystäviensä kanssa festareita saunabussilla.

Big Broither 2019 -voittaja Kristian tuuletti sunnuntai-iltana 30000 euron palkintopottiaan.

Suorasanainen ja ennakkosuosikinkin asemassa ollut Kristian herätti BB-talossa ollessaan monenlaisia tunteita katsojissa. Miehellä oli lyömätön fanikunta, mutta kaikkiin miehen tyyli ei uponnut.

Heti maanantaiaamuna median eteen astellut Kristian oli väsynyt ja onnellinen. Hän myönsi käyneensä tyttöystävänsä kanssa jo ”kehityskeskusteluja”.

– Paljon hyvää, paljon kehityskeskusteluja ja varmasti suurin kehityskeskustelu on vielä edessä. Uskon, että tästä selvitään positiivisen kautta, mies totesi.

Finaaliviisikkoon selvittivät tiensä Kristianin lisäksi Anu, Helmeri, Kevin ja Kimmo. Kristianin voitto oli kuitenkin lopulta selkeä: hän johti äänestystä kirkkaasti koko sunnuntai-illan ajan ja keräsi peräti 57 prosenttia äänistä. Toiseksi sijoittui Kevin.