Aki Manninen avautui isän roolista Iltalehdessä – vaihtaa vaipat kun Rita on jumpassa, ja pyysi vaimolta tuhmaa lahjaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Aki Manninen avautui isän roolista Iltalehdessä – vaihtaa vaipat kun Rita on jumpassa, ja pyysi vaimolta tuhmaa lahjaa

Aki Manninen kertoo Iltalehden haastattelussa varsin suorapuheisesti isyydestä.

Aki ja Rita poseerasivat IS:lle kotonaan Porissa Järvikylässä viime keväänä.­

11.11.2019 14:56 | Päivitetty 11.11.2019 17:33

Ensimmäistä isänpäiväänsä viikonloppuna viettänyt Aki Manninen kertoo Iltalehdessä avoimesti isyyden haasteista ja iloista.

Suurin pudottaja -ohjelman valmentajana toimiva Manninen tuli isäksi viime kesäkuussa, kun hänen ja Rita Niemi-Mannisen esikoistytär Donna syntyi. Vuonna 2015 naimisiin menneen pariskunnan arki on muuttunut täysin lapsen saamisen jälkeen.

Manninen kertookin elävänsä nyt elämänsä parasta aikaa. Siitäkin huolimatta, että hän on joutunut opettelemaan myös vaippojen vaihtamisen.

– Kun äiti on jumpassa ja bataatti tulee housuihin, niin kyllä se (vaipanvaihto) tehtävä on, mutta kyllä siinä silmistä vesi vuotaa. En mä oo missään nimessä täydellinen isä, mutta keskityn siihen, että yritän parhaani lapsen eduksi, Manninen kertoo Iltalehdelle.

Hän paljastaa jutussa myös isänpäivän tuhman lahjahaaveensa.

– Ritalta kyllä pyysin, että jos topless-tarjoilijana toisi kahvin sänkyyn niin olisi kova juttu. Nähtäväksi jää, että toteutuuko tämä.

Aki ja Rita kuvattuna Yvette x Martina -lanseeraustilaisuudessa viime toukokuussa.­

Aki on itse 44-vuotias ja vaimo Rita Niemi-Manninen on 40-vuotias. He tulivat alun perin julkisuuteen pariskuntana, kun he osallistuivat Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle.

Rita ja Aki esittelivät kotiaan viime huhtikuussa.­

Pari kertoi IS:n haastattelussa suhteensa alkamisesta vastikään elokuussa. Kävi ilmi, että Rita antoi Akille pakit peräti kolme kertaa ennen suhteen alkamista.

Kolmansien pakkien jälkeen he kuitenkin törmäsivät toisiinsa sattumalta Porin yössä.

– Sitten seuraavana aamuna Aki laittoi minulle viestiä ja kysyi ajelulle. Päätin lähteä mukaan, Rita kertoi.

Suhde lähti sen jälkeen vauhdilla käyntiin.

– Olin pitänyt Akia aiemmin hieman egoistisena ja itserakkaana. Mutta kaikki muuttui yhdessä päivässä. Tajusin, että tässä on tuleva mieheni, Rita sanoo.

Pariskunta tuli tunnetuksi Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelmasta vuonna 2015.­

Pariskunta on kertonut julkisuudessa paljon siitä, miten he kärsivät lapsettomuudesta ja onnistuivat onnekseen vihdoin saamaan lapsen. He kertoivat elokuussa 2018 aloittavansa syksyllä lapsettomuushoidot.

Kuin ihmeen kaupalla raskaus alkoikin samaan aikaan luonnollisesti, ja tytär Donna syntyi kesäkuussa 2019.

Juttua korjattu 11.11. kello 17.33. Aki Mannisen haastattelun julkaisi ensin Iltalehti, ei Satakunnan Kansa, kuten uutisessa aiemmin kerrottiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?