Vesala avautuu tv:ssä nuoruutensa vaikeista jouluista – pakeni aina ulkomaille: ”Ne eivät olleet hauskoja perhejuhlia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Vesala avautuu tv:ssä nuoruutensa vaikeista jouluista – pakeni aina ulkomaille: ”Ne eivät olleet hauskoja perhejuhlia”

Julkaistu: 11.11. 13:55

Paula Vesala paljastaa lähteneensä monena vuonna säännöllisesti ulkomaille joulun pyhien lähestyessä.

Vain elämää -juhlakauden tähdet kertovat ensimmäisessä joulujaksossa omista aattokokemuksistaan. Vesala tunnustaa, etteivät lapsuuden joulut olleet hänelle aina iloisia ja lämpimiä juhlia.

– Mulle on ollut vähän vaikea se joulu nuorempana. Se on perhekeskeinen juhla ja meillä oli ehkä vähän semmoista… Ehkä ne joulut eivät onnistuneet olemaan sellaisia kivoja perhejuhlia silloin, Vesala kuvailee Nelosen tiedotteen mukaan.

Artisti päätyikin viettämään vuosia joulunsa ulkomailla.

– Olen tehnyt niin aika nuoresta, että olen ollut kaikki joulut ulkomailla. Olen lähtenyt säännönmukaisesti aina matkalle, milloin missäkin kaukaisella saarella ollut.

Kuvituskuva

Vesalan suhde jouluun muuttui täysin vuonna 2008, kun hänelle syntyi Julius-poika.

– Joulu muuttui mulle juhlana sitten, kun sain oman lapsen. Se joulu on lasta varten ja sitä on tosi kiva laittaa nykyään. Hän on tosi joulukeskeinen ja nykyään on ihan riisipuuromeiningit, Vesala kertoo ohjelmassa.

Artisti on pitänyt yhteyttä myös perheeseensä.

– Oltiin viime joulu Keski-Suomessa koko sisarusparvi ja Julle kaikki yhdessä, se oli tosi harvinaista ja mukavaa, artisti muistelee iloisena.

Kuvituskuva

Vesala kertoi IS Tv-lehden haastattelussa tänä syksynä, että hän on keikkaelämän takia joutunut luopumaan aina ensimmäisenä juhlapyhistä perheiden ja ystävien kanssa, koska on ollut jatkuvasti kiertämässä Suomea.

– PMMP:n aikoina en ollut ikinä kenenkään lakkiaisissa tai häissä, koska me olimme kaikki juhlapyhät huutamassa mikrofoniin, Paula kertoi.

– Tänä vuonna on ollut niin paljon kivoja töitä, mutta tiedostan sen, että työn laatu alkaa kärsiä, jos on liikaa erilaisia työkeikkoja. Tein jossain vaiheessa töitä jopa öisin – käänsin musikaaleja ja muuta, hän paljasti.