Suomalaisen Jasminin tähdittämä 90 päivää morsiamena alkoi Yhdysvalloissa – ei pelkää kohusarjan tuomaa julkisuutta: ”En todellakaan välitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaisen Jasminin tähdittämä 90 päivää morsiamena alkoi Yhdysvalloissa – ei pelkää kohusarjan tuomaa julkisuutta: ”En todellakaan välitä”

Kuvituskuva
Julkaistu: 11.11. 10:51

90 päivää morsiamena -kohusarjassa mukana oleva suomalainen missikaunotar Jasmin Lahtinen antoi yhdysvaltalaislehdelle haastattelun lokakuun alussa.

Maailmalla kohua herättänyt TLC-kanavan 90 päivää morsiamena saa uudella kaudellaan mukaan suomalaisvahvistuksen.

Ohjelman uusi kausi on startannut Yhdysvalloissa marraskuun 3. päivä. Tätä myötä miljoonat tv-katsojat pääsevät tutustumaan suomalaiseen Jasmin Lahtiseen. Sarjassa seurataan 27-vuotiaan suomalaisnaisen ja amerikkalaisen Blaken, 29, rakkaustarinaa. Jasmin on tuttu vuoden 2014 Miss Suomi -kisoista.

Sarjan juonikuviot pyritään pitämään salaisuutena kauden loppuun asti, mutta esimerkiksi Entertainment Tonight on jo ehtinyt haastatella Jasminia ja Blakea suhteen nykytilasta.

Amerikkalaisjulkaisu kertoo, että Jasmin ja Blake edustivat lokakuun alussa järjestetyssä tilaisuudessa erittäin onnellisen näköisinä. Pari piti toisiaan käsistä ja Jasminin sormessa kimalteli näyttävä sormus.

Sarjan tuoma näkyvyys poikii osallistujille monenlaista palautetta. Suomalaisnainen kuitenkin vakuutti, ettei hän aio ottaa siitä itseensä.

– En todellakaan välitä mitä ihmiset puhuvat. Ainoa asia mistä välitän, on se mitä perheeni ja rakkaani ajattelevat. Ihmisillä on aina mielipiteitä. En oikeasti välitä, Jasmin totesi napakasti.

Vaikka parin keskinäinen kemia kieli onnellisesta lopputulemasta, vihjasi Blake haastattelussa myös suuresta draamasta. Miehen kertoman mukaan katsojat pääsevät näkemään sarjassa paljon muutakin kuin seesteistä tutustumista.

– Alussa se oli vähän kivikkoista ja vähän hermoja raastavaakin. Sieltä voi tulla vähän mitä tahansa, teidän täytyy selvittää se sarjasta, Blake sanaili.

Kuvituskuva

Jasmin ei kuitenkaan ollut aivan täysin samaa mieltä. Hän toppuutteli Blaken puheita ja kertoi, ettei kaikki ollut niin dramaattista.

– Minä olen sellainen ihminen, että välttelen draamaa, joten en oikein tiedä, mitä sanoa tähän, Jasmin kierteli.

– Olet paljon dramaattisempi kuin minä, Jasmin vielä lisäsi Blakelle.

Blake muistutti, että hän aikoo pysyä väleissä Jasminin kanssa tilanteessa kuin tilanteessa.

– On aika vaikeaa olla hehkuttamatta häntä, Blake lisäsi tarkoittaen Jasminia.

– Mikä tahansa onkaan lopputulos välillämme, en todellakaan ole sellainen, että sanoisin, etten koskaan enää suostu puhumaan hänelle, Blake kuvaili.

Kuvituskuva

90 päivää morsiamena -sarjassa seurataan kansainvälisten parien myrskyisää tietä alttarille.

Pariskunnan on saatava K1-viisumi, jonka turvin puoliso voi tulla Yhdysvaltoihin kolmeksi kuukaudeksi. Kun puolison kone laskeutuu Amerikkaan, on pariskunnalla tasan 90 päivää aikaa tutustua toisiinsa. Sen jälkeen hääkellojen on kilkatettava, tai puoliso joutuu palaamaan takaisin kotimaahansa.

Osa tosi-tv-sarjaan osallistuneista naisista ja miehistä on myös paljastanut olleensa mukana ohjelmassa vain rahan ja oleskeluluvan takia. 90 päivää morsiamena onkin herättänyt runsaasti keskustelua ns. ”avioliittoturismista” ja siitä, kuinka avioliitto voi olla monille köyhistä maista tuleville pääsylippu parempaan elämään.

Yhdysvaltalaislehdet ovat ehtineet jo huomioida, että Jasminin sisko asuu jo Yhdysvalloissa. Blaken perheen kerrotaan pelänneen nuoren naisen vain käyttävän Blakea pääsylippunaan Amerikkaan.

Nyt Yhdysvalloissa alkanut kausi on jo sarjan seitsemäs. Suomessa sarjaa esittää TLC-kanava.