BB-voittaja Kristian häkeltyi lopputuloksesta täysin – näin hän aikoo käyttää 30 000 euron voittopottinsa: ”Hammaslääkäriin pitäis päästä” - Viihde - Ilta-Sanomat

BB-voittaja Kristian häkeltyi lopputuloksesta täysin – näin hän aikoo käyttää 30 000 euron voittopottinsa: ”Hammaslääkäriin pitäis päästä”

Julkaistu: 11.11. 8:39

Kristian kaipasi talossa ollessaan erityisesti tyttöystäväänsä. Myös voittorahat hän aikoo käyttää osittain yhteiseen hyvään.

Syyskuun alussa startannut Big Brother huipentui sunnuntai-iltana finaaliin, jossa Kristian nappasi itselleen voiton ja 30 000 euroa. Finaaliin selvittivät tiensä myös Anu, Helmeri, Kevin ja Kimmo.

Kristian johti äänestystä kirkkaasti koko sunnuntai-illan ajan. Hän sai äänistä lopulta 57 prosenttia.

Voiton selvittyä mies halasi häkeltyneenä muita kilpailijoita tuulettaen jättimäisen, 30 000 euron shekin kanssa. Mies oli voitostaan yllättynyt ja häkeltynyt.

– Mitä tässä nyt voi sanoo. Ihan v***n hyvä fiilis. Mä ajattelin, että Kevin vie tämän. Oli tosi iso yllätys.

Big Brother 2019 -ohjelman voittaja Kristian tuuletti villisti.

Big Brother 2019 -ohjelman voittaja Kristian tuuletti villisti.

Kristian tietää, mihin aikoo rahat käyttää.

– Alan neuvottelemaan mummolan ostosta ja maksan sekä oman että tyttöystävän luottokorttilaskun. Myös hammaslääkäriin pitäis päästä, Kristian kertoo.

Talossa Kristian kaipasi eniten kolmea asiaa.

– Tyttöystävää, nuuskaa ja vapautta. Nyt ne sain.

Finaalilähetyksessä oli tunnelma katossa.

Finaalilähetyksessä oli tunnelma katossa.

Etukäteen voittajasuosikkina pidettiin myös toiseksi tullutta Keviniä. Hän keräsi taloon asteltuaan nopeasti monien katsojien sympatiat puolelleen. Kevin vetosi ihmisiin muun muassa puhumalla kaikkien ihmisten tasavertaisuuden puolesta ja olemalla inhimillinen toisia kisaajia kohtaan.

Kolmanneksi eniten ääniä nappasi Helmeri. Häntä ennen talosta joutui poistumaan Anu. Vähiten katsojien ääniä keräsi finaalissa Kimmo, joka lähti finaaliviisikosta ensimmäisenä ulos talosta.

Ville on saanut paljon positiivista palautetta.

Ville on saanut paljon positiivista palautetta.

Big Brother muutti monen asukkaan elämää. Muun muassa syvästi uskonnollinen Ville kertoi saaneensa valtavasti ihanaa palautetta katsojilta.

– Se oli todellakin sen arvoista. Olen saanut yhteydenottoja aivan uskomattomilta tahoilta ja jokunen on jopa kertonut tulleensa uskoon, mikä on hienointa, mitä saatan kuvitella, Ville kertoi IS:lle ohjelman finaalissa.

Yksi puhuttavimmista asioista kuluneella kaudella oli Jukan ja Eeviksen suhde. Jukka kertoi harmitelleensa sitä, että hänen seksin harrastamisestaan tehtiin ohjelmassa niin iso asia.

– Sen asian korostaminen maalasi minusta aika isoa pelimiestä. Jopa viimeisessä koosteesta minusta piirtyi aika vahvasti sellainen kuva, Jukka harmittelee.

Eeva-Leena eli Eevis pettyi tapaan, jolla hänet esitettiin ohjelmassa.

Eeva-Leena eli Eevis pettyi tapaan, jolla hänet esitettiin ohjelmassa.

Myös Eevis pettyi tapaan, jolla hänet esitettiin ohjelmassa. Häntä on jälkeenpäin harmittanut, miten iso asia seksistä tuotannon puolelta tehtiin. Eeviksen mielestä hänen ja Jukan välistä suhdetta myös romantisoitiin.

– Minulle sanottiin, että siihen ei tartuta. Olen myös päiväkirjahuoneessa ja muuallakin talossa ollessamme kommentoinut Jukan ja minun suhdetta, mutta niitä osioita ei näytetty ohjelmassa oikeastaan lainkaan.