Christoffer Strandberg puhkesi kyyneliin tv-ruudussa – Jorma Uotisen sanat saivat herkistymään

Julkaistu:

ttk
Näyttelijä Christoffer Strandberg omisti esityksensä hyvälle ystävälleen. Kun Jorma Uotinen kehui tanssia, hän puhkesi kyyneliin lavalla.
Christoffer Strandberg tanssi parinsa Jutta Heleniuksen kanssa koskettavan valssin.

Supersuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman teemana oli tänään kilpailijoiden omien idolien musiikki. Strandberg oli valinnut musiikiksi Alexandra Burken kappaleen Hallelujah.

Näyttelijä kertoi insertillä omistavansa tanssin hyvälle ystävälleen Annelille. Hän kertoi Annelin saaneen kuulla aikuisiällä olevansa adoptoitu. Strandberg puhui rakkaasta ystävästään syvästi kunnioittaen.

– Te olette tunteiden välittämisen mestareita. Rakastin tätä teidän musiikkivalintaa. Liike oli sulavaa ja laadukasta. tanssiasennon osalta oli liikaa yritystä, kuuluu tiivistelmä Helena Ahti-Hallbergin palautteesta.

Jorma Uotinen ylisti Strandbergin tapaa huomioida ystävänsä Anneli esityksessään. Kun Strandberg kuuli Uotisen kehut, hän ei voinut pidätellä kyyneliään.

– Näyttää minulle siltä, että myös teidän välille on syntynyt hieno ystävyys, Uotinen huomioi.

– Taiteen ja aistien yhtymäkohta on ilmeinen. Tämä on taitavaa, pakotonta ja luonnollista, hän jatkoi.

– Komppaan kollegaa kyllä tämän tanssiasennon puolesta, Jukka Haapalainen puolestaan sanoi.

– Haluan sanoa, että te tuotte todella monisyistä ja monitahoista meidän silmien eteen. Christoffer, tuot jotain monitasoista omasta persoonastasi joka kerta esiin, Haapalainen kehui.

Viime viikolla Strandberg sai tanssiparinsa kanssa täydet 30 pistettä huikeaksi ylistetyllä esityksellään. Nyt hän sai tuomareilta yhteensä 24 pistettä.

Ota kantaa

Kuka on suosikkisi TTK:ssa?

Laura Lepistö 6% Christoffer Strandberg 62% Veronica Verho 3% Olli Herman 2% Meeri Koutaniemi 13% Jannika B 15%
Ääniä yhteensä 2574

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt