Juha Tapio julkaisi erittäin harvinaisen kuvan teini-ikäisistä pojistaan – näin julkisuudesta tutut tähdet juhlistavat isänpäivää

Julkaistu: , Päivitetty:

isänpäivä
Juha Tapio ja muut julkisuudesta tutut isät poseeraavat herkissä yhteiskuvissa lastensa kanssa.
Muusikko Juha Tapio on ollut hyvin vaitonainen yksityiselämästään julkisuudessa. Sunnuntaina laulaja julkaisi kuitenkin isänpäivän kunniaksi harvinaisen kuvan teini-ikäisistä lapsistaan.

– Siinä menevät kohti omia seikkailujaan kaksi rakkainta ja tärkeintä koko maailmassa. Kaikista tehtävistäni merkittävin on olla heidän isänsä, Juha Tapio kirjoittaa Instagramissaan.
– Rakkautta ja lämpöä isänpäivään kaikille, ja iso kiitos omalle isälleni ja papoille. Isiä, isähahmoja ja vanhemmuutta tarvitaan, päivästä ja sukupolvesta toiseen. Tehdään kukin vuorollamme parhaamme, se riittää kyllä.

Myös monet muut suomalaiset julkisuudesta tutut isät ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa isänpäivän juhlinnastaan.

Muusikko Jukka Pojan kuopus syntyi kesäkuussa ja tänään sunnuntaina hän juhlii isänpäivää pienen Aatos-pojan ja aiemmasta suhteestaan syntyneiden kolmen teini-ikäisen lapsensa kanssa.

– Tänä vuonna tapahtui pitkän odotuksen jälkeen iso asia, ja minusta tuli tämän pienen puklaajan isä. Sisarukset tulevat kohta brunssille. Hyvää isänpäivää, isät ja isähahmot, olemme tärkeitä! hän toivottaa.
Näyttelijä Kiti Kokkonen muistaa isäänsä Ere Kokkosta 70-luvulla otetussa kuvassa, jossa hän istuu tomerana isänsä sylissä.
Räppäri Elastisella ja hänen puolisollaan Riinalla on vuonna 2017 syntynyt poika ja helmikuussa 2019 syntynyt tytär. Elastinen kirjoittaa Instagramissaan viettävänsä isänpäivää kolmen sukupolven voimin.
– Hyvää isänpäivää! Täällä muuten harmaa aamu aukesi kolmen sukupolven aamupalalla. Perjantain keikalla sain ekaa kertaa esittää Faija-biisin niin että oma isä oli yleisössä, oli hurjaa. Oon kiitollinen ja onnellinen omasta isästäni ja omista lapsistani. Isän päivä, paras päivä, Elastinen toteaa.

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola kiittää Instagramissa puolisonsa Jotin olevan paras isä pariskunnan Taisto-pojalle.

– Kun tavattiin, halusit isäksi ja siksi mäkin uskaltauduin heittäytyä äidiksi. Mikä onni, että meillä natsasi. Lupasit silloin, että vanhemmuus on sitten meidän yhteinen juttu ja oot pitänyt sanasi, Veitola kirjoittaa.

– Kiitän sua tasa-arvoisesta vanhemmuudesta ja siitä, että oot sekä näkyvästi, että käytännössä perhettäsi priorisoiva isä. Kiitos, että oot aidosti läsnä lapsellesi. Uskallat olla auktoriteetti, pitää kuria ja laittaa tiukat rajat. Mutta uskallat myös pussata, painia, keskustella, herkistyä, helliä ja halia. Kertoa ja näyttää, että rakastat.
Juontaja Sami Kuronen puolestaan poseeraa Instagramissa Oona-tytär reppuselässään.

– Mikään ei ole pysyvämpää kuin rakkaus sinua kohtaan! Reppuselkääni saat ja voit aina tulla, Kuronen kirjoittaa.
Julkkispari Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen juhlivat tänään sunnuntaina ensimmäistä isänpäivää. Parin pieni Donna-tytär syntyi kesäkuussa. Pari toivoi lasta pitkään ja oli aloittamassa lapsettomuushoitoja, kun Rita tuli raskaaksi.

– Täällä vietetään ensimmäistä Isäinpäivää. Kyyneliltä ei vältytty, kun iskä sai Donnan sormiväreillä signeeraaman kortin, Rita Niemi-Manninen kirjoittaa.
Somepersoona ja laulaja Tuure Boelius onnittelee isäänsä somilla perhekuvilla, jossa hän ja pikkusisko Saana ovat isänsä sylissä.
– Maailman turvallisin syli ja paras isi. Kiitos kaikesta! hän kirjoittaa.