Lotta Backlundin postiluukkuun kilahti mieluinen kirje: sai kutsun Linnan juhliin – ”Tänä vuonna kutsu ei hukkunutkaan postissa!”

Julkaistu:

Koomikkoja kokoomuksen kansanedustajaehdokas Lotta Backlund paljastaa Instagramissa saaneensa kutsun Linnan juhliin.
Lotta Backlund riemuitsee Instagramissaan saaneensa tänä vuonna mieluista postia.

– It’s true! Tänä vuonna kutsu ei hukkunutkaan postissa! hän kirjoittaa Instagramissa ja julkaisi kuvan Linnan juhlien kutsusta.
Backlundin Instagramissa kommentoijat kyselevät, mitä koomikko aikoo laittaa päälleen. Backlund kirjoittaa potevansa nyt pienoista mekkopaniikkia.

– Valtikka ois kyllä kova. Mutta siis vielä ei ole aavistustakaan. Hashtag mekkopaniikki, Backlund kirjoittaa,

Huhtikuussa Backlund oli ehdolla vaaleissa kokoomuksen riveistä. Backlund sai vaaleissa yli 1700 ääntä, mutta kansanedustajuus jäi haaveeksi.
Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton teemana tänä vuonna on tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu. Presidenttipari on ilmoittanut haluavansa huomioida henkilöitä ja instituutioita, jotka toiminnallaan edistävät tiedon välittämistä ja yhteiskunnallista keskustelua.

Aiemmin muun muassa Radio Rockilta tuttu Harri Moisio, sekä veljesduo Matti ja Teppo ovat kertoneet saaneensa kutsun Linnaan.

– Tuossa kun töistä kotiin tulin niin mietin ihan, että voiko tämä olla mahdollista, että tasavallan presidentiltä on tullut meikälle kirjekuori. Mutta kyllä se ihan oikea on, Moisio kertoi Ilta-Sanomille.

Lue lisää: Radiojuontaja Harri Moisio sai kutsun Linnan juhliin: ”Olen ihan puulla päähän lyöty”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt