Muistitko, että myös Sara Chafak ponnahti julkisuuteen Miss Helsinki -finaalista? Teki kisan jälkeen päätöksen, jonka kuitenkin pyörsi

rac

Julkaistu:

miss helsinki -finaali
Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak osallistui aikanaan myös Miss Helsinki -kilpailuun.
Tänään kruunataan Miss Helsinki vuosimallia 2020. Kruunusta kilpailee Helsingin Casinolla järjestettävässä finaalissa kaikkiaan kymmenen kaunotarta.

Vuosien mittaan Miss Helsinki -kilpailusta on noussut esiin lukuisia uusia missikaunottaria, jotka viihtyvät julkisuudessa edelleen. Muun muassa Sofia Belórf, Mailis Penttilä, Jasmin Voutilainen sekä nykyään kilpailua itse luotsaava Rosanna Kulju ovat aikanaan osallistuneet kilpailuun.

Vuonna 2011 Miss Helsinki -kilpailuun otti osaa myös vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak. Tuolloin 20-vuotias Chafak nousi missikiertueen aikana yleisön suureksi suosikiksi. Nainen ei siitä huolimatta voittanut kilpailua, vaan sai kotiin viemisiksi ensimmäisen perintöprinsessan tittelin.

Lopputulos oli Chafakille suuri pettymys. Iltalehden mukaan Chafak viskasi heti pukuhuoneeseen päästyään sekä kruununsa että missinauhansa pukuhuoneen lattialle.

– Totta kai sitä olisi halunnut voittaa, mutta näin kävi nyt, eikä voi mitään, hän kommentoi Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.

– En lähde enää missikisoihin. Kyllä tämä jäi nyt viimeiseksi, Chafak totesi.


Miss Helsinki -finaalin tähtituomariksi lauantaina saapunut Chafak sanoi kuitenkin ISTV:n suorassa lähetyksessä ennen finaalin alkua, että hänelle on jäänyt vuoden 2011 kilpailusta todella hyvät muistot.

– Minulle Miss Helsinki -kisa oli ponnahduslauta. Lupasin itselleni, että jos olen kolmen parhaan joukossa, olen valmis Miss Suomi -kilpailuun. helsinkiläistyttönä ajattelin, että miksei, Chafak muisteli kahdeksan vuoden takaisia tapahtumia.
Hän sanoo myös olleensa tyytyväinen ensimmäisen perintöprinsessan titteliin.

– Se oli hyvä sijoitus, totesi Chafak, mutta tunnusti muistavansa tuolloin Iltalehdelle antamat lausuntonsa.

– Ehkä olen ollut itse pettynyt itseeni ja pohtinut, että olisinko voinut tehdä jotain paremmin. Otan tämmöiset asiat tosissaan, ja teen tosissaan kaikki asiat, joita haluan tehdä. Siinä ei ollut mitään sellaista, että olisin jotenkin kohdistanut sen ulkopuolisiin, pohti Chafak.


– Pääpointtina ja tavoitteena oli kuitenkin olla kolmen parhaan joukossa ja se riitti mulle.

Sekä Sofia Belórf että Sara Chafak korostivat ISTV:n haastattelussa Miss Helsinki -vuoden olleen heille tärkeä ponnahduslauta urallaan.

– Jos rakastaa viihdemaailmaa, näyttelemistä, musiikkia ja kaikkea siltä väliltä, niin misseys on mahdollistanut siihen kaikkeen. se on ollut hyvä ponnahduslauta. Itse kun olen tosi taiteellinen ihminen ja joka paikkaan menevä sekopää, se on ollut tosi hyödyllistä sen kannalta. Siinä saa hyviä kontakteja ja kontaktit ovat tosi tärkeitä, Chafak kiteytti.

Tulevaisuudesta kysyttäessä hän kertoi tekevänsä parhaillaan kaikkea sitä, mistä on haaveillut.

– Sitä ei koskaan tiedä, mihin mihin tie johtaa. Itse asiassa kaikki mitä rakastan tehdä, teen sitä just nyt. Olen kiitollinen joka päivästä nautin mun elämästä.

Miss Helsinki -finaalia voit seurata suorana tästä.