Laulajatähti sivalsi mallivaimoaan tylysti haudan takaa – jätti kalseat terveiset testamenttiinsa

Julkaistu:

testamentti
Syyskuussa kuollut The Cars -yhtyeen laulaja Ric Ocasek jätti vaimonsa testamentin ulkopuolelle, koska koki vaimon hylänneen hänet.
Yhdysvaltalaisen The Cars -yhtyeen laulaja Ric Ocasek löydettiin kuolleena kotoaan New Yorkista syyskuussa. Hän oli kuollessaan 75-vuotias.

Ocasek oli lähes 30 vuotta naimisissa huippumalli Paulina Porizkovan kanssa. Vaimo löysi laulajan kuolleena, kun oli mennyt viemään hänelle kahvia. Ocasek oli ollut kotonaan toipumassa leikkauksesta.

Ruumiinavauksessa selvisi, että Ocasek kuoli sydänsairauteen ja kuolema oli luonnollinen.

Pitkään yhdessä ollut pariskunta tapasi, kun Porizkova esiintyi vuonna 1984 The Carsin hittikappaleisiin lukeutuvan Driven musiikkivideolla. Heillä on kaksi poikaa, Jonathan ja Oliver.


Pari lähti eri teille 28 vuoden liiton jälkeen toukokuussa 2018, mutta Porizkova kirjoitti perheestään kauniisti sosiaalisessa mediassa eron jälkeen.

– Perheemme on aina ollut ja on yhä kuin hyvin rakennettu auto. Kun me neljä olemme yhdessä, voimme mennä mihin tahansa tie meidät vie, hän kirjoitti Instagram-tilillään.

Viimeisimmän käänteen mukaan Ocasek ei kuitenkaan nähnyt tilannetta yhtä ruusuisesti, sillä Page Six uutisoi miehen jättäneen testamentissaan Porizkovan nuolemaan näppejään. Ocasek väittää nyt julki tulleiden dokumenttien mukaan syyn olevan se, että vaimo oli hylännyt tämän.


– En ole varannut osuutta vaimolleni Paulina Porizkovalle, koska olemme parhaillaan keskellä avioeroprosessia, laulaja kirjoitti testamentissaan, jonka hän oli allekirjoittanut elokuun lopulla, eli alle kuukausi ennen kuolemaansa.

– Vaikka kuolisin ennen kuin avioeromme on lopullinen, Paulinalla ei ole oikeutta minkäänlaiseen osuuteen, sillä hän hylkäsi minut.

Page Sixin tietojen mukaan Ocasekin testamentissa kerrotaan, että miehen omaisuuteen sisältyy viiden miljoonan dollarin edestä tekijänoikeuksia, mutta vain 100 000 dollarin edestä ”aineellista henkilökohtaista omaisuutta” ja 15 000 dollaria käteistä. Asiakirjassa ei lehden mukaan määritellä sitä tekijänoikeuksiin liittyvä omaisuus tarkalleen on.

Asiakirjaa tutkinut juristi arvioi lehdelle, että Ocasek on mahdollisesti sijoittanut rahojaan muihin rahastoihin.

Ocasekilla on kaikkiaan kuusi poikaa. Heistä kaksi on niin ikään jätetty testamentin ulkopuolelle. Kyseessä eivät kuitenkaan Page Sixin mukaan ole Ocasekin ja Porizkovan yhteiset lapset. Lehdelle puhunut asianajaja kuitenkin arvioi, että he saavat korvauksen jotain muuta kautta, kuten esimerkiksi henkivakuutuksesta.


The Cars perustettiin 1970-luvulla Bostonissa, ja se muistetaan muun muassa kappaleista Just What I Needed, You Might Think ja Drive.

Yhtye hajosi 1980-luvun lopulla, ja se teki lyhyen paluun vuonna 2011. USA Todayn mukaan Ocasek oli kirjoittanut uusia lauluja, joiden hän uskoi kuulostavan parhaalta entisten bändikaverien kanssa soitettuna.

Yhtye valittiin viime vuonna Rock and Roll Hall of Fame -museoon samaan aikaan muun muassa Bon Jovin, Dire Straitsin ja Moody Bluesin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt