Halle Berry, 53, esittelee tiukkaakin tiukempaa pyykki­lauta­vatsaansa – rooli vapaa­ottelijana sai tähden treenaamaan ankarasti

Oscar-voittaja ja kahden lapsen äiti on treenannut kovasti uutta elokuvaa varten, jossa hänet nähdään vapaaottelijan roolissa.

Halle Berry iloitsee Instagramissa kovan treenin tuloksista.

9.11.2019 20:53

Näyttelijä Halle Berry, 53, on tehnyt kovasti töitä tulevaa elokuvarooliaan varten. Tähti jakoi perjantaina Instagram-tilillään kuvan tiukkaakin tiukemmasta pyykkilautavatsastaan.

Berry näyttelee ja tekee debyyttinsä ohjaajana Bruised-vapaaotteluelokuvassa.

– Hyvää fitness-perjantaita kaikille! Ei ole parempaa tunnetta kuin asettaa tavoite ja murskata se, Berry kirjoitti kuvatekstinsä yhteydessä ja paljasti tavoitelleensa juuri tiukkoja vatsalihaksia vapaaottelijan rooliaan varten.

Onnistumisestaan huumaantuneena näyttelijä kyseli myös liki kuudelta miljoonalta seuraajaltaan heidän fitness-tavoitteistaan ja haastoi muitakin paiskimaan töitä tavoitteidensa saavuttamiseksi.

– Aseta rima korkeammalle kuin ajattelit, jaa tavoitteesi kommentteihin ja sitoudu siihen. Työ ei tule olemaan helppoa, mutta voisiko se olla sen arvoista?

Berry on kertonut Instagram-tilillään säännöllisesti valmistautumisestaan elokuvarooliinsa ja apuna on ollut useita ammattilaisia. Brittilehti Daily Mailin mukaan aiemmin tänä vuonna uutisoitiin, että Berryn kuntoprojektissa on ollut apuna muun muassa UFC-vapaaottelija Brian Ortega.

Näyttelijä Halle Berry on treenannut kuukausien ajan vapaaottelijan roolia varten. Apuna on ollut useita ammattivalmentajia ja -urheilijoita.

Bruised-elokuvassa Berry näyttelee entistä vapaaottelijaa, joka on kuitenkin epäonnistunut urallaan. Deadline Hollywood -sivuston mukaan Berryn roolihahmo Jackie joutuu kuitenkin kohtaamaan demoninsa, kun hänen ovelleen ilmestyy hänen kuusivuotias poikansa, jonka hän on hylännyt. Kohtaamisesta alkaa raivokas valmistautuminen kohti ottelua, jossa panokset ovat kovat.

Berry tunnetaan pitkän linjan näyttelijänä. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli Spike Leen ohjaamassa Viidakkokuume-elokuvassa vuonna 1991. 11 vuotta myöhemmin Berry sai ensimmäisenä afroamerikkalaisena parhaan naispääosan Oscarin roolistaan elokuvassa Monster’s Ball.

Berry muistetaan myös roolistaan Bond-tyttönä elokuvassa 007 – Kuolema saa odottaa. Hänet on nähty myös esimerkiksi X-Men-, Catwoman- ja Pilvikartasto-elokuvissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?