Kanye West suivaantui talous­lehdelle ja aikoo vaihtaa nimensä – uusi kutsuma­nimi lyö ällikällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanye West suivaantui talous­lehdelle ja aikoo vaihtaa nimensä – uusi kutsuma­nimi lyö ällikällä

Kanye West ilmaisi närkästyneensä siitä, ettei Forbes luokitellut miestä miljardööriksi.

Julkaistu: 9.11.2019 17:38

West kertoi tällä viikolla järjestetyssä tapahtumassa närkästyneensä, koska ei päässyt talouslehti Forbesin miljardöörilistalle.

Uutiskanava CNN uutisoi perjantaina, että räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West on heittänyt ilmoille ajatuksen vaihtaa nimeään. CNN:n mukaan West esiintyi yllättäen 2019 Fast Company Innovation Festival -tapahtumassa ja sanoi olevansa aikeissa vaihtaa viralliseksi nimekseen Christian Genius Billionaire Kanye West.

Vapaasti suomennettuna räppärin uusi nimi olisi Kristitty Nero Miljardööri Kanye West.

– Koska ihmiset sanovat, että on typerää kutsua itseään miljardööriksi, saatan laillisesti vaihtaa vuoden ajaksi nimekseni Genius Billionaire Kanye West, kunnes kaikki ymmärrätte tarkalleen, mitä se on, 42-vuotias West ilmoitti Fast Companyn Mark Wilsonin haastattelussa.

Talouslehti Forbes arvioi kesällä miehen nettovarallisuudeksi tänä vuonna 240 miljoonaa dollaria ja hän oli sijalla neljä varakkaimpien räppärien listalla.

Talouslehti Forbes arvioi Westin nettovarallisuuden olevan 240 miljoonaa dollaria.

Pelkkä miljonäärin titteli ei kuitenkaan riitä, kertoo CBS News. West nimittäin ilmaisi olevansa närkästynyt siitä, ettei Forbes kelpuuttanut häntä miljardöörien listalleen, vaikka miehen Yeezy-lenkkarit ovat myyneet hyvin. Yeezy-merkin Forbes on arvioinut olevan 1,5 miljardin dollarin arvoinen.

– Näytin heille 890 miljoonan dollarin kuitin ja silti he eivät sano miljardööri, West sanoi Page Sixin mukaan.

Miljardöörin lisäksi muutkaan uudet nimet eivät sinänsä olisi yllättäviä. BBC:n taannoisessa artikkelissa muistutetaan, että West on aiemmin kutsunut itseään luovaksi neroksi ja kaikkien aikojen parhaaksi artistiksi. Lisäksi hän on puhunut suunnitelmistaan pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2024.

West on ollut vuodesta 2014 lähtien naimisissa supertähti Kim Kardashianin kanssa. Parilla on neljä lasta.

Kristitystä perheestä kotoisin oleva ja myös musiikissaan uskonnollisia termejä viljellyt West ilmoitti aiemmin tänä vuonna jumalan auttaneen häntä pääsemään eroon riippuvuuksistaan pornoon ja seksiin.

Mies on myös kuluneen vuoden aikana aloittanut jumalanpalveluksia muistuttavien Sunday Service -kokoontumisten järjestämisen ja hänen viimeisimmän albuminsa nimi oli Jesus is a King. Lisäksi mies oli BBC:n mukaan pyytänyt joitain tiiminsä jäseniä pidättäytymään esiaviollisesta seksistä siksi aikaa, kun he työskentelevät albumin parissa.

West on ollut vuodesta 2014 lähtien naimisissa superjulkkis Kim Kardashianin kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta: North West, 6, Saint West, 3, Chicago West, 1, ja kuusi kuukautta vanha Psalm West.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?