Brittilehti listasi F1-tähti Lewis Hamiltonin entiset tyttöystävät – mukana yllättäen myös Lotta Hintsa: ”Entinen Miss Suomi on tyrmäävän upea”

Julkaistu:

The Sun -lehti esittelee Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan sivuillaan näyttävästi Lewis Hamiltonin ex-tyttöystävänä.
F1-tähti Lewis Hamiltonin rinnalla on vuosien saatossa nähty toinen toistaan upeampia kaunottaria. Brittilehti The Sun esittelee sivuillaan 34-vuotiaaseen Hamiltoniin yhdistetyt naiset poptähti Rita Orasta, Pussycat Dolls -tyttöbändistä tuttuun Nicole Scherzingeriin ja Victoria’s Secretin alusvaatemalliin Barbara Palviniin.

Listalta löytyy yllättäen myös suomalaisväriä, sillä The Sun nimeää Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan yhdeksi Lewis Hamiltonin entisistä tyttöystävistä.

Lehti kirjoittaa Hamiltonin seurustelleen McLarenilla työskennelleen Aki Hintsan tyttären kanssa, joka sattuu olemaan myös entinen Miss Suomi.

– Ei siitä ole haittaa, että Aki Hintsan tytär on entinen Miss Suomi ja tyrmäävän upea, lehti kirjoittaa.

The Sun kuvailee, että Hamilton yhdistettiin suomalaiseen missikaunottareen vuosia sitten.

– Heidät nähtiin usein yhdessä ja heidän kerrottiin seurustelevan. Lotta on kuitenkin kiistänyt romanssin ja sanonut heidän olevan vain ystäviä, brittilehti kirjoittaa.


Lotta Hintsa on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa tuntevansa Lewis Hamiltonin vuosien takaa. Hän kuvaili 2013 IS:n haastattelussa, että pientä ihastusta oli aikoinaan ilmassa, mutta seurustelusuhteeksi orastava romanssi ei koskaan edennyt.

– Se on mennyttä. Siitä on niin kauan aikaa, etten ajattele sitä enää. Ainakaan sitä ei voinut seurusteluksi kutsua, Hintsa kommentoi Ilta-Sanomien haastattelussa 2013.


Hintsa sanoi IS:lle tutustuneensa Hamiltoniin vuonna 2006 ja ystävystyneensä nuoren kuljettajan kanssa. Välit kuitenkin lämpenivät hetkiseksi 2007.

– Sitten lähdin vapaaehtoistyöhön Etiopiaan. Se tavallaan loppui ennen kuin ehti alkaakaan, Hintsa totesi.

Värikäs rakkauselämä

Lewis Hamiltonin rakkauselämä on ollut Britanniassa otsikoissa jo 2000-luvun alusta lähtien. Vuonna 2002 Hamilton yhdistettiin Miss Englanti Danielle Lloydiin. Samoihin aikoihin Hamiltonin kainalossa nähtiin seurapiirikaunotar Jodie Ma. Hamilton on muistellut hänen ja Jodie Man suhdetta lämpimästi haastatteluissa.

– Hän on paras ystäväni ja puhumme päivittäin, hän on sanonut.


2008 Hamilton yhdistettiin Miss Maailma -voittajaan Vivian Burkhardtiin. Romanssi ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä jo samana vuonna uutisoitiin Hamiltonin seurustelevan laulaja Nicole Scherzingerin kanssa.

Parin on-off-suhde kesti seitsemän vuoden ajan, kunnes he erosivat lopullisesti vuonna 2016


Eron jälkeen Hamilton on yhdistetty muun muassa Rihannaan, Rita Oraan ja alusvaatemalli Barbara Palviniin. Elämänsä rakkautta Hamilton ei kuitenkaan vaikuta vielä löytäneen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt