Vaimonsa 29 vuoden jälkeen jättänyt Bruce Dickinson muutti uuden rakkaansa luo – tällainen on superfani Leana, josta mies hullaantui

Julkaistu:

Avioero voi tulla hyvin kalliiksi Iron Maidenin solistille Bruce Dickinsonille.
Musiikkipiireissä kuohahti viime viikolla, kun brittimedia paljasti Iron Maiden -yhtyeen solistilla Bruce Dickinsonilla, 61, olevan suhde itseään 15 vuotta nuoremman naisen kanssa. Kiusallisen tilanteesta tekee se, että Dickinson on vielä virallisesti naimisissa.

Dickinsonin kerrotaan eronneen viime vuonna vaimostaan Paddy Bowdenista kaikessa hiljaisuudessa, mutta pari ei ole vieläkään jättänyt avioerohakemusta.

Nyt Dickinson on kuvattu ensimmäistä kertaa uuden naisystävänsä Leana Dolcin kanssa Pariisissa, jonne hän muutti hiljattain. Daily Mailin kuvissa hyväntuulinen Dickinson käyskentelee Pariisin kaduilla uuden rakkaansa kanssa.

Katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Dickinsonin lähipiiristä on paljastettu brittimedialle, että Leana Dolci on Iron Maidenin superfani ja hän on kiertänyt yhtyeen perässä ympäri maailmaa jo 10 vuoden ajan. Hän työskentelee Pariisissa fitnessohjaajana ja muotibloggaajana. Dolci tekee töitä myös musiikkitoimittajana ja hänen kerrotaan haastattelevan muusikoita Duke TV:lle.


Kun suhde Bruce Dickinsonin kanssa tuli julki, poisti Dolci sometilinsä. Daily Mail kertoo naisen kuvailleen itseään Instagramissaan ”kukkaislapseksi, jolla on rokkisydän”.

Iron Maidenin fanisivuilla on kuitenkin jaettu useita kuvia sporttisesta vaaleaveriköstä, joka vei Bruce Dickinsonin sydämen.
Dickinsonin ja Dolcin naapurit Pariisissa kertovat Daily Mailille pariskunnan olevan tuttu näky naapurustossa ja vaikuttavan umpirakastuneelta.

– He vaikuttavat hyvin rakastuneilta. Bruce yrittää puhua ranskaa, mutta ei hänen tarvitse, sillä Leana puhuu hyvää englantia. Bruce on asunut Pariisissa jo jonkin aikaa. Naapurit paljastavat brittilehdelle.

Mitä tapahtuu jättiomaisuudelle?

Brittimedia on arvioinut Dickinsonin joutuvan maksamaan jopa kymmeniä miljoonia euroja ex-vaimolleen Paddylle, jos ja kun he hakevat avioeroa.

Dickinsonin lähipiiristä on kerrottu Mirror-lehdelle, että tilanne on ollut hyvin raskas Paddy Bowdenille, jonka kerrotaan matkustaneen Etelä-Amerikkaan saadakseen välimatkaa eromyllerrykseen.


Parin avioliittoa pidettiin yhtenä musiikkipiirien onnellisimmista ja siksi erouutinen on herättänyt paljon huomioita kansainvälisessä mediassa.

Dickinson on tehnyt mittavan uran ja hänen omaisuutensa arvo on noin 90 miljoonaa dollaria eli reilut 80 miljoonaa euroa.

Avioeron myötä Dickinsonin omaisuus voi mennä kahtia, sillä toinen puolisko eli noin 40 miljoonaa euroa saattaa siirtyä eron myötä ex-vaimon haltuun.

Bruce Dickinson ja Paddy Bowden avioituivat vuonna 1990 kahden vuoden seurustelun jälkeen. Liitto oli Dickinsonin toinen. Parilla on kolme aikuista lasta, jotka lähipiirin mukaan ovat jo tavanneet rokkarin uuden morsiamen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt