Sini Ariell aloitti julkkisten suosiman hittidieetin ja paino putosi välittömästi – esittelee roimasti hoikistunutta uumaansa alusvaatekuvissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Sini Ariell aloitti julkkisten suosiman hittidieetin ja paino putosi välittömästi – esittelee roimasti hoikistunutta uumaansa alusvaatekuvissa

Malli ja tatuointitaiteilija Sini Ariell kertoo pudottaneensa painoa vauhdilla ketoosidieetin avulla.

9.11.2019 9:20

Ketoosidieetti on ollut tänä vuonna runsaasti otsikoissa ja sosiaalisessa mediassa on hehkutettu vuolaasti trendidieetin olevan tehokas tapa karistaa kiloja.

Yksi dieettiä kokeilleista julkkiskaunottarista on mallina ja tatuointitaiteilijana tunnettu Sini Ariell, joka kertoo Instagramissaan noudattaneensa dieettiä nyt reilun kuukauden ajan.

Sini kuvailee Instagramissaan dieetin tepsineen, sillä paino on pudonnut 70 kilosta 63,9 kiloon. Vyötärö hänellä on kaventunut 76 senttimetristä 65 senttimetriin.

Ensimmäisen yhdeksän päivän aikana hän sanoo laihtuneensa 4 kiloa.

Sini Ariellin Instagramissa monet kertovat kokeilleensa samaa dieettiä, mutta kilot eivät ole lähteneet karisemaan toivotulla tavalla. Sini kuvailee Instagramissaan karsineensa esimerkiksi sokerin pois ruokavaliostaan.

– En oo vetänyt mitään pillereitä tms. enkä myöskään jumpannut yhtään. Laiskapaska olen, mallikaunotar paljastaa.

Ravintoterapeutit tyrmäävät

Ketoosidietti on jakanut mielipiteitä maailmalla ja esimerkiksi Suurin pudottaja -ohjelmasta tuttu ravintoterapeutti ja personal trainer Jilian Michaels on tuominnut laihdutusmetodin ja todennut, ettei sillä saavuta kestäviä tuloksia.

– Ihmisen solut on kirjaimellisesti tehty proteiinista, rasvasta, nukleiinihapoista ja hiilihydraateista. Jos et syö niitä, näännytät itsesi nälkään, Michaels on jyrissyt.

Monet kuitenkin vannovat dieetin nimeen. Esimerkiksi entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson on kertonut karistaneensa dieetin avulla 40 kiloa.

Ketoosidieetillä syödään äärimmäisen vähän hiilihydraatteja. Kiellettyjen ruoka-aineiden listalla ovat esimerkiksi peruna, porkkanat, marjat ja hedelmät, sekä viljat ja riisi.

Ruokavalioon kuuluu ainoastaan proteiinia, rasvaa ja vihreitä kasviksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?