Näyttelijä Timo Lavikaiselle kolmas lapsi – julkaisi suloisen kuvan yhdeksän tuntia vanhasta tyttärestään - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Timo Lavikaiselle kolmas lapsi – julkaisi suloisen kuvan yhdeksän tuntia vanhasta tyttärestään

Timo Lavikainen kertoi perjantai-iltana Instagramissa iloisesta perhetapahtumasta.

Timo Lavikaisen perheeseen syntyi perjantaina tytär.­

8.11.2019 20:56

Putous-tähti Timo Lavikainen kertoi perjantai-iltana Instagramissa iloisen uutisen: näyttelijästä oli tullut yhdeksän tuntia aikaisemmin isä kolmannen kerran, kun perheeseen syntyi tytär.

– Ja numerolla 1 kilpailee todellinen Prinsessa, ikää neidolla on 9h ja strategisiksi mitoikseen ilmoitetaan 3702g ja 51 cm. Harrastuksikseen tämä kaunotar ilmoittaa nukkumisen ja syömisen. Suurin toive on maailmanrauha, onnellinen isä kirjoitti Instagramissa.

Lavikainen ja hänen Maikki-vaimonsa saivat pojan loppuvuodesta 2017. Lisäksi perheeseen kuuluvat Lavikaisen jo aikuinen Janica-tytär sekä Maikin tytär Heta.

Putouksesta suureen suosioon noussut Lavikainen nähtiin tänä syksynä mukana myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Lavikainen kertoi alkusyksystä ohjelman tiedotustilaisuudessa, että pienokaisen oli määrä syntyä lokakuussa.

– Saas nähdä, miten siinä käy. Sitten täytyy kyllä mennä sairaalaan lähetyksen sijaan, jos sinä päivänä päättää tulla, näyttelijä ennakoi tuolloin.

Isänpäivän sunnuntai-iltaa näyttelijä saa kuitenkin nyt viettää uuden tulokkaan seurassa, sillä Lavikainen ja hänen parinsa Kia Lehmuskoski putosivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta lokakuun lopulla neljäntenä parina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?