Frendit-tähdet julkaisivat harvinaisen yhteiskuvan – fanit ja kollegat riehaantuivat: ”Kuumempia kuin koskaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Frendit-tähdet julkaisivat harvinaisen yhteiskuvan – fanit ja kollegat riehaantuivat: ”Kuumempia kuin koskaan”

Frendeissä Monicaa ja Chandleria esittäneet Courteney Cox ja Matthew Perry ihastuttivat fanejaan ja kollegojaan yhteisellä selfiellä.

Julkaistu: 8.11.2019 22:32

Frendit-tähdet Courteney Cox ja Matthew Perry lounastivat yhdessä torstaina ja julkaisivat Instagramissa iloisen selfien.

Courteney Cox ja Matthew Perry näyttelivät vuosien ajan avioparia Monica Gelleriä ja Chandler Bingiä Frendit-sarjassa, jonka alkamisesta tuli tänä vuonna kuluneeksi jo 25 vuotta.

Cox sai Frendit-fanit innostumaan torstaina, kun hän julkaisi Instagramissa kuvan yhdessä Perryn kanssa.

– Arvatkaa, kenen kanssa söin lounasta tänään... MINÄ TIEDÄN!! Voisinko olla enää onnellisempi? Cox kirjoitti ja käytti hashtagia #realfriends, eli tosiystävät.

Perrylle, 50, sarjan tuoma valtava omaisuus ja suosio eivät tuoneet onnea elämään. Hän on kärsinyt piinaavista terveyshuolista ja mielenterveysongelmista, kuten masennuksesta ja erilaisista addiktioista. Hän ei ole näytellyt suuremmissa Hollywood-elokuvissa tai sarjoissa kymmeneen vuoteen.

Frendien jälkeen myös tuottajan ja ohjaajan töitä tehnyt Cox on nähty muun muassa televisiosarjoissa Dirt ja Puumanainen. Näyttelijä on kertonut avoimesti kauneusoperaatioistaan, joihin hänet ajoi pelko ikääntymisen vaikutuksista.

Yhteiskuvan alle ilmestyi äkkiä liuta ylistäviä kommentteja.

– Herra ja rouva Bing ovat kuumempia kuin koskaan!

– Tämä tekee minut niin iloiseksi!

Matthew Perry ja Courteney Cox näyttelivät Frendeissä avioparia ja edustivat yhdessä vuonna 2002.

Lähes kolme miljoona tykkäystä alle vuorokaudessa keränneestä kuvasta eivät villiintyneet ainoastaan sarjan fanit, vaan myös kaksikon Frendit-kollegat.

– MATTY!! Rakastan teitä kaverit, kommentoi Rachel Greenin roolissa sarjassa ihastuttanut Jennifer Aniston.

– Onnenpekat, kommentoi puolestaan Phoebe Buffayn roolissa nähty Lisa Kudrow.

Coxin ja Perryn selfie ilmestyi Instagramiin vain joitain viikkoja sen jälkeen, kun Aniston liittyi Instagramiin ja ”räjäytti internetin” julkaisemalla kuvan koko Frendit-kuusikosta.

Sosiaalinen media sekosi siitä, että Aniston liittyi vihdoin Instagramiin, ja valtava seurantapyyntöjen vyöry kaatoi jopa Instagramin hetkeksi.

Guinness World Records kertoikin lopulta verkkosivuillaan, että Aniston pääsi Instagramiin liittymisensä myötä suoraan ennätystenkirjaan. Näyttelijä nimittäin saavutti miljoona seuraajaa ennätysajassa: aikaa siihen kului vain tunti ja 16 minuuttia.

Anistonin kuva sai fanit toivomaan vuosina 1994–2004 pyörineiden Frendien paluuta. Sarjan luojat kuitenkin torppasivat jo kesällä puheet suosikkisarjan uudesta tulemisesta.

Frendit teki Matthew Perrystä, Jennifer Anistonista, David Schwimmerista, Courteney Coxista, Matt LeBlancista ja Lisa Kudrowista supertähtiä.

Tekijät huomauttivat, että Phoeben, Chandlerin, Rossin, Monican ja Rachelin elämä tulisi olemaan nyt hyvin erilaista kuin sarjan kulta-aikoina. Sarja ei enää tulisi olemaan entisensä.

– Emme tee jatkoa, koska Frendit kuvastaa sitä ajanjaksoa ihmisen elämässä kun ystävät ovat perhettäsi. Kun saat lapsia, niin se muuttuu, Marta Kauffman kuvaili.

– Toinen syy on se, ettemme pystyisi ylittämään sitä, mitä olemme jo tehneet.

Korjaus 9.11. kello 11.51: Lisa Kudrow’n esittämä hahmo oli Phoebe Buffay.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?