Maisa Torppa lennähti luksuslomalle Thaimaahan uuden rakkaansa kanssa: ”Vihdoin minun vuoroni olla onnellinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa lennähti luksuslomalle Thaimaahan uuden rakkaansa kanssa: ”Vihdoin minun vuoroni olla onnellinen”

Julkaistu: 8.11.2019 21:23

Maisa Torppa julkaisi Instagramissa kuvia Thaimaan-lomaltaan.

Rallitähti Jari-Matti Latvalasta lokakuussa eronnut Maisa Torppa julkaisi perjantaina Instagramissa aurinkoisen lomakuvan uima-altaalta Thaimaan Bangkokista.

– On vihdoin minun vuoroni olla onnellinen, hän kirjoitti kuvatekstissä.

Torppa julkaisi lisäksi useita kuvia ja videoita Instagramin Stories-osiossa ylellisestä hotellista, jokiristeilyltä sekä hulppeista maisemista pilvenpiirtäjän katolla sijaitsevalta terassilta.

Torppa antoi hiljattain Me Naisille haastattelun, jossa hän kertoi muuttuneesta elämäntilanteestaan ja seikoista, jotka hänen mukaansa johtivat eroon Jari-Matti Latvalasta.

Torppa sanoi artikkelissa, että parin suhteen alamäki alkoi yhteisellä lomamatkalla tammikuussa. Hän sai tuolloin sanojensa mukaan tietää Latvalasta asioita, joita ei olisi koskaan uskonut.

– Olin kokenut pettämistä joskus teini-iän seurustelusuhteessa, mutta en koskaan aikuisiällä, Torppa sanoi Me Naisten haastattelussa.

Hän paljasti lehdelle lisäksi löytäneensä uuden rakkauden häntä kymmenen vuotta vanhemman, Mikko-nimisen miehen kanssa. Torppa kertoi nauttivansa turvallisuudesta, läsnäolosta ja rauhasta, joita hän tuntee Mikon rinnalla.

– Mikko on läsnä oleva, empaattinen ja minua kunnioittava. Hänestä tuli nopeasti tukipilarini. Lähdemme nyt selvittämään, millaista on olla kaksi, Torppa sanoi lehdelle ja kertoi pariskunnan lomailevan parhaillaan yhdessä Aasiassa.

Latvala ja Torppa ehtivät olla yhdessä vajaat neljä vuotta. Pari kihlautui juhannuksena 2017 noin vuoden seurustelun jälkeen. Torppa kertoi aiemmin tänä syksynä viettäneensä polttareitaan, mutta pari ei ollut paljastanut häidensä ajankohtaa julkisuudessa.

Kun Torppa kertoi pariskunnan eronneen, hän korosti, ettei päätökseen liittynyt kolmansia osapuolia.

– Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä, Torppa kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Me Naisille hän kertoi tutustuneensa Mikkoon keväällä. Torpan mukaan pari ystävystyi nopeasti ja pian myös ihastui. Torpan mukaan Latvala oli kuitenkin tietoinen hänen tunteistaan Mikkoa kohtaan eikä ihastus ollut syy parin suhteen kariutumiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?