Äskettäin eronnut Kylie Jenner joutui taas keskelle romanssihuhuja – yhdistettiin räppäri Drakeen: ”He ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Äskettäin eronnut Kylie Jenner joutui taas keskelle romanssihuhuja – yhdistettiin räppäri Drakeen: ”He ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä”

Lokakuussa Travis Scottista eronnut Kylie Jenner on yhdistetty räppäri Drakeen. Jennerin on eron jälkeen huhuttu viihtyneen myös entisen miesystävänsä Tygan kanssa.

Kylie jennerillä ja Drakella saattaa olla romanssi.­

8.11.2019 15:56

People-lehden lähteiden mukaan kosmetiikkamoguli Kylie Jenner, 22, on viime aikoina viettänyt paljon aikaa räppäri Draken, 33, kanssa.

– Hän ja Kylie ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä, lähde kertoi lehdelle.

Kylie erosi vain kuukausi sitten pitkäaikaisesta miesystävästään, räppäri Travis Scottista, 28.

Draken ja Kylie Jennerin välien väitetään olevan romanttiset.­

Eräs Kylien ystävä kertoi lehdelle, että Kylien ja Draken välit ovat olleet romanttiset siitä lähtien, kun Travis ja Kylie erosivat.

Kaikki kaksikon läheiset eivät kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä. Muutamat People-lehden lähteistä ovat kiistäneet romanssihuhut ja painottavat, ettei pari seurustele.

Kylie Jenner on eron jälkeen yhdistetty jo kahteen räppäriin.­

Kylie ja Drake yhditettiin toisiinsa sen jälkeen, kun Kylie osallistui Draken 33-vuotispäivän juhliin Kalifornian Los Angelesissa. Kylie nähtiin myös Draken Halloween-juhlissa Hollywoodissa viime torstaina.

– Hän viihtyi juhlissa todella pitkään, lähde kertoi.

Draken tiedetään liikkuvan samoissa piireissä kuin Kylie ja hänen siskonsa Kendall Jenner. Myös Kendall on viihtynyt Draken juhlissa, sillä hän osallistui räppärin uudenvuodenbileisiin.

Myös Kylien sisko Kendall Jenner liikkuu samoissa piireissä kuin Drake.­

Kylie vahvisti lokakuussa Twitterissä eronneensa pienen Stormi-tyttärensä isästä Tarvis Scottista.

– Travis ja minä olemme hyvissä väleissä, Kylie kirjoitti julkaisussaan.

– Keskitymme nyt Stormiin. Ystävyytemme ja tyttäremme ovat nyt ensimmäinen prioriteettimme, Kylie kirjoitti.

1-vuotiaan Stormi Websterin vanhemmat ovat olleet yhdessä reilut kaksi vuotta.

E! Newsille jutellut lähde puolestaan kertoo, että pariskunta ei ole virallisesti eronnut, vaan molemmat haluavat omaa tilaa ja aikaa.

– Kyseessä ei ole ero sanan varsinaisessa merkityksessä. He ovat kyllä tapelleet jälleen, mutta ovat myös tavanneet toisiaan viimeisten kuukausien aikana, lähde juttelee.

Travis Scottilla ja Kylie Jennerilla on yhteinen Stormi-tytär.­

– He saavat riidan aikaan aivan naurettavista asioista ja Kylie saattaa olla erittäin epäileväinen Travisin suhteen. Travis on erittäin stressaantunut yrittäessään tehdä uutta musiikkia, tämä jatkaa.

Parin lähellä oleva tietolähde kertookin, että pariskunta on nähnyt parhaaksi asua eri osoitteissa ja antaa tunteiden tuulettua.

Hiljattain Kylien huhuttiin myös vietäneen aikaa ex-poikaystävänsä räppäri Tygan, 29, kanssa. Kylien mukaan huhut ovat kuitenkin pötypuhetta ja hän kiisti ne jyrkästi Twitterissä.

Tyga yhdistettiin Kylie Jenneriin eron jälkeen.­

– Internetissä kaikki on sata kertaa dramaattisempaa kuin todellisuudessa. Mitään aamuyön deittejä Tygan kanssa ei ollut. Minut on nähty jättämässä kaksi ystävääni kyydistä studiolle, jossa hän sattui silloin olemaan, Jenner twiittasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?