Ruotsalaisen luksusbloggaajan syöksykierre jatkuu – miljoonabisnestä pyörittänyt Isabella Löwengrip, 28, irtisanoi yli puolet työntekijöistään - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruotsalaisen luksusbloggaajan syöksykierre jatkuu – miljoonabisnestä pyörittänyt Isabella Löwengrip, 28, irtisanoi yli puolet työntekijöistään

Luksusbloggaaja Isabella Löwengripin miljoonabisnes on vaikeuksissa, joka on johtanut mittaviin irtisanomisiin naisen yrityksessä.

Ruotsalainen Isabella Löwengrip, 28, on luonut miljoonaomaisuuden blogillaan sekä kosmetiikkabrändillään.­

7.11.2019 19:27

Ruotsalainen bloggaaja ja yrittäjä Isabella Löwengrip, 28, on aloittanut irtisanomiset yrityksessään. Löwengrip julkaisi keskiviikkona blogissaan rehellisen kirjoituksen, jossa kertoo irtisanoneensa enemmistön Löwengrip Invest -firmansa työntekijöistä.

– Eilen julkaistiin Expressenille antamani haastattelu, jossa kerron kuluneista kuukausista ja kuinka ne ovat johtaneet siihen, että enemmistö Löwengrip Investin työntekijöistä on joutunut lähtemään, nainen kirjoittaa blogitekstissään.

– Näiden päätösten tekeminen on ollut yksi vaikeimpia asioita, joita olen ikinä joutunut tekemään. Entistä vaikeampaa siitä teki se, että jouduin katsomaan heitä silmiin ja kertomaan, että heidän täytyy lopettaa työt, nainen jatkaa.

Löwengrip on luonut miljoonaomaisuuden sosiaalisen median ja Löwengrip-kosmetiikkabrändinsä avulla. Viime vuonna Pohjoismaissa menestynyt brändi lanseerattiin myös Yhdysvalloissa, Australiassa ja Kiinassa ja siitä oli tarkoitus tulla maailmanlaajuinen menestys.

Isabella Löwengripin blogi on yksi Pohjoismaiden luetuimpia.­

Löwengripin Amerikan valloitus ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen, sillä myynti Yhdysvalloissa ja Australiassa osoittautui lopulta liian kalliiksi ja naisen sijoitukset eivät onnistuneet. Lopulta Löwengrip ajautui lähelle konkurssia sekä henkilökohtaista vararikkoa.

– Tiimini on työskennellyt todella tiiviisti kanssani viimeisten vuosien ajan ja heistä on tullut minulle kuin toinen perhe, sillä osa heistä on matkustanut kanssani ympäri maailmaa. Koen oloni epätoivoiseksi, sillä olen pettänyt heidät, Löwengrip kirjoittaa.

Nainen kertoo blogitekstissään, että hänen yrityksensä toimitusjohtaja jatkaa työssään edelleen. Myös naisen kosmetiikkabrändin työntekijät saavat pitää pestinsä. Irtisanomiset koskettavat erityisesti niitä, jotka ovat työskennelleet sosiaalisen median parissa.

– Toimistossamme on vallinnut suuri suru. Olen kuitenkin äärettömän kiitollinen siitä, että tytöt ovat pysyneet vahvoina. Olemme päättäneet ottaa kaiken irti jäljellä olevasta yhteisestä ajastamme ja teen parhaani, jotta voin auttaa heitä eteenpäin urallaan, nainen vuodattaa.

Löwengrip kertoo keskittyvänsä jaksossa erityisesti kosmetiikkabrändiinsä ja pyörittävänsä jatkossa sosiaalisen median kanaviaan täysin itsenäisesti. Hän kirjoittaa palaavansa juurilleen, kun blogi ja Instagram siirtyvät työvälineistä enemmän harrastuksen suuntaan. Nainen kertoo myös supistavansa kaupallisten yhteistöiden määrää sosiaalisen median kanavissaan.

– Muutama teistä saattaa oikeastaan jopa arvostaa tätä kehitystä. Mutta asian toinen puoli on se, että aiemmin nämä kanavat ovat pyörineet isommalla työvoimalla. Nyt näiden ihmisten täytyy lopettaa ja se sattuu, Löwengrip harmittelee.

– Olemme työskennelleet yhdessä useiden vuosien ajan. Osa heistä on ollut mukana jopa lasteni elämässä, mikä tekee kaikesta entistäkin surullisempaa. Tiedän, että mikä ei tapa, vahvistaa, mutta en halua enää koskaan joutua irtisanomaan puolia työntekijöistäni, nainen vannottaa.

Ruotsalainen Isabella Löwengrip, 28, on luonut miljoonaomaisuuden blogillaan sekä kosmetiikkabrändillään.­

Löwengrip tunnetaan sosiaalisessa mediassa yltäkylläisestä luksuselämästään. Hän asuu Tukholman ulkopuolella sijaitsevalla Lidingön saarella noin 2,8 miljoonan euron arvoisessa asunnossa. Löwengripin blogi on Pohjoismaiden luetuimpia.

Löwengrip on kahden lapsen äiti ja hän on eronnut lastensa isästä. Lapset viettävät vuoroviikoin aikaa äidillään ja isällään. Hän on myös kertonut julkisuudessa avoimesti, ettei ole tekemisissä vanhempiensa kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?