Maisa Torppa syyttää Jari-Matti Latvalaa Me Naisissa pettämisestä – nyt kainalossa on uusi Mikko-rakas

rac

Julkaistu:

me naiset
Maisa Torppa sanoo Me Naisten haastattelussa, että hän sai tammikuussa tietää asioita, joita ei olisi koskaan uskonut Jari-Matista.
Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan parisuhde on saanut tänä syksynä valtavasti huomiota. Torppa ilmoitti lokakuussa, että hänen ja Latvalan häät oli siirretty ja päivää myöhemmin Latvala tiedotti medialle, että häät oli peruttu. Ilmoitusta seurasi Torpan Instagram-päivitys, jossa hän kertoi parin eronneen ja jatkavan eteenpäin ystävinä.

Nyt Torppa on antanut Me Naisille laajan haastattelun muuttuneesta elämäntilanteestaan ja seikoista, jotka hänen mukaansa johtivat eroon. Torppa sanoo artikkelissa, että parin suhteen alamäki alkoi yhteisellä lomamatkalla tammikuussa. Hän sai tuolloin sanojensa mukaan tietää Latvalasta asioita, joita ei olisi koskaan uskonut.

– Olin kokenut pettämistä joskus teini-iän seurustelusuhteessa, mutta en koskaan aikuisiällä, Torppa sanoo Me Naisten haastattelussa.

Pari päätti vielä kuitenkin yrittää jatkaa elämää yhdessä. Me Naisten mukaan keväällä vastassa oli yllätys, kun Torppa tuli raskaaksi. Raskaus kuitenkin päättyi lehden mukaan 12. viikolla keskenmenoon heinäkuussa. Torppa vietti tuolloin kolme päivää Naistenklinikalla.

Latvala kertoo Me Naisille, ettei halua ruotia eron syitä julkisuudessa tarkemmin. Hän kuitenkin myöntää, että hänellä on ollut osallisuutensa tapahtumien ketjussa.

– Kyllä minäkin olen virheitä tehnyt. En halua lähteä niitä kuitenkaan julkisuudessa erittelemään, Latvala sanoo Me Naisille.

Torppa kertoo Me Naisille myös, että hän on nyt löytänyt uuden rakkauden häntä kymmenen vuotta vanhemman, Mikko-nimisen miehen kanssa. Torpan mukaan hän nauttii turvallisuudesta, läsnäolosta ja rauhasta, joita hän tuntee Mikon rinnalla.

Pari tutustui lehden mukaan keväällä, ystävystyi nopeasti ja pian myös ihastui. Torpan mukaan Latvala oli kuitenkin tietoinen hänen tunteistaan Mikkoa kohtaan eikä ihastus ollut syy parin suhteen kariutumiseen.

– Mikko on läsnä oleva, empaattinen ja minua kunnioittava. Hänestä tuli nopeasti tukipilarini. Lähdemme nyt selvittämään, millaista on olla kaksi, Aasiassa Mikko-kultansa kanssa tällä hetkellä lomaileva Torppa sanoo.


Kun Torppa kertoi Instagramissa erostaan Latvalan kanssa, hän korosti, ettei päätökseen liittynyt kolmansia osapuolia.

– Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä, Torppa kirjoitti Instagramissa.

Torppa kertoi lokakuussa myös, että hän joutui sairaalahoitoon pitkittyneen stressin aiheuttaman sairaskohtauksen vuoksi.
Latvala puolestaan totesi tiedotteessaan, että häiden peruminen johtui hänen osaltaan siitä, että hän halusi keskittyä uraansa.

– Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen, Latvala kommentoi tilannetta lokakuussa tiedotteessaan.

Latvala kertoi myöhemmin IS:lle, että hänellä on Torpasta vain hyvää sanottavaa. Hän totesi, että pari oli saanut kaikki asiat sovittua ja että elämä jatkui nyt uudenlaisena.

– Suhteemme on ohi. Keskityn nyt kauden kahteen viimeiseen ralliin, sillä haluan pelastaa urani, Latvala sanoi lokakuussa.
Latvala ja Torppa ehtivät olla yhdessä vajaat neljä vuotta. Pari kihlautui juhannuksena 2017 noin vuoden seurustelun jälkeen. Torppa kertoi aiemmin tänä syksynä viettäneensä polttareitaan, mutta pari ei ollut paljastanut häidensä ajankohtaa julkisuudessa.