23-vuotias Kristiana halusi unelmiensa kuvan keinolla millä hyvänsä – toteuttaa nyt tyrmäävää tempausta: kuvalla jo puoli miljoonaa tykkäystä

Julkaistu:

sometempaus
Nuori nainen pyysi itselleen uppo-outoa miestä suutelemaan itseään täydellistä kuvaa varten Eiffel-tornin edessä.
Yhdysvalloissa asuvan Kristianan, 23, suutelukuvat leviävät sosiaalisessa mediassa kulovalkean lailla.

Kaikki alkoi siitä, kun Kristiana lähti joitakin vuosia sitten matkalle poikaystävänsä kanssa. Suunnitelmat vaihtuivat lennossa, kun hänelle tuli seurustelukumppaninsa kanssa ero.

Neuvokas nuori nainen halusi kuitenkin ottaa edes yhden romanttisen kuvan matkaltaan. Niinpä hän houkutteli tuntemattoman komistuksen suutelemaan kanssaan kuvassa Eiffel-tornin juurella.
Kristiana kertoo kuvatekstissä avoimesti, että teeskentelee itselleen tuntemattoman miehen kanssa viettävänsä romanttista aikaa Pariisissa. Kuva on otettu jo joitakin vuosia sitten. Hän julkaisi sen Instagramissa ensimmäisen kerran vuonna 2016.

– Toivottavasti hän voi hyvin, Kristiana kirjoittaa.

Kuva on kerännyt nyt melkein puoli miljoonaa tykkäystä Twitterissä.
Metro-lehti kertoo, että ideasta innostunut Kristiana kiertelee maailmaa ja toteuttaa suutelutempaustaan muidenkin tuntemattomien miesten kanssa. Hän on suudellut tuntemattomien miesten kanssa nyt Pariisin lisäksi Roomassa Colosseumin edessä ja ystävänsä häissä Kentuckyssa.

Lisää on luvassa, mikäli vain miehet suostuvat nuoren naisen pyyntöön.

Kristiana muisteli Metro-lehden haastattelussa sitä, mistä kaikki alkoi.

– Olin aina halunnut kuvan, jossa suutelen Eiffel-tornin alla. Menin sinne tyttökaverini kanssa ja räpsimme kuvia.

– Sitten aloin katsella ympärilleni ja näin upean kundin. Ajattelin itsekseni, että tarvitsen sen romanttisen kuvan, jonka olen aina halunnut, ja nyt on tilaisuuteni, Kristiana kertoo.

Hän kertoi ideastaan kaverilleen, joka innostui ideasta oitis ja kannusti häntä.

– Sitten menin miehen luokse yrittäen parhaani mukaan pysyä rauhallisena. Kysyin häneltä, että voisiko hän suudella kanssani kuvaa varten Eiffel-tornin alla.

– Hän sanoi, että totta kai!
Nuoren naisen mukaan vaatii paljon itsevarmuutta, että uskaltaa kysyä tuntematonta moiseen tekoon. Hänen itsetuntonsa kasvoi kohisemalla sen jälkeen, kun hän ensimmäisen kerran pyysi onnistuneesti tuntematonta suutelemaan itseään.

– Sen jälkeen kävelee niin leveä hymy huulilla. Oikein tuntee adrenaliinin syöksähtävän kehoon, Kristiana hehkuttaa.

Ota kantaa

Voisitko kysyä tuntematonta suutelemaan sinua?

Kyllä 44% En 56%
Ääniä yhteensä 14973

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt