Jeffrey Epsteinin ”seksiorjana” 17-vuotiaana ollut Virginia Roberts Giuffre toivoisi prinssi Andrew’lle rangaistusta: ”Hänen pitäisi joutua vankilaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jeffrey Epsteinin ”seksiorjana” 17-vuotiaana ollut Virginia Roberts Giuffre toivoisi prinssi Andrew’lle rangaistusta: ”Hänen pitäisi joutua vankilaan”

Jeffrey Epsteiniä seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Roberts Giuffre haluaisi, että hyväksikäyttöön väitetysti syyllistyneitä miehiä rangaistaisiin.

Jeffrey Epsteiniä (oik.) seksuaalirikoksista syyttänyt Virginia Roberts Giuffre haluaisi myös prinssi Andrewlle rangaistuksen.­

6.11.2019 19:08

Yksi itsemurhan tehneen liikemies Jeffrey Epsteinin väitettyjen seksuaalirikosten alaikäisistä uhreista on puhunut kokemuksestaan australialaisessa 60 Minutes Australia -keskusteluohjelmassa, kirjoittaa Daily Mail.

35-vuotias Virginia Roberts Giuffre puhuu ohjelmassa ajanjaksosta, jolloin hän oli Jeffrey Robertsin harjoittaman ihmiskaupan uhri ja ”seksiorja”.

– Nuorena en ymmärtänyt, millaiseen maailmaan minut oli tuotu, Giuffre sanoo ohjelmassa.

– Tämä kartano edustaa minulle vankilaa.

Virginia Roberts Giuffre (oik.) oikeustalon edessä elokuussa 2019.­

Nyt Roberts tahtoisi, että häntä seksuaalisesti hyväksikäyttäneet miehet saisivat rangaistuksen. Näihin miehiin lukeutuu vyyhtiin väitetysti sekaantunut prinssi Andrew.

– Prinssi Andrew’n pitäisi mennä vankilaan, mutta joutuuko hän sinne koskaan? Luultavasti ei, Giuffre sanoo.

Ohjelmassa nähdään myös, miten Giuffre ottaa esille kuvan, jossa prinssi Andrew ja Ghislaine Maxwell ovat hänen kanssaan. Kuninkaalliset ovat väittäneet kuvaa väärennökseksi ja prinssi Andrew on sanonut, ettei hän tavannut Giuffrea kyseisenä iltana, jolloin kuva on väitetysti otettu.

Jeffrey Epsteiniä syytettiin vakavista rikoksista.­

– Tämä on aito kuva ja tuo on prinssi Andrew, Giuffre sanoo painokkaasti.

Giuffre on sekä julkisuudessa että oikeuden edessä sanonut, että Epstein käski hänen harrastaa seksiä prinssin kanssa lukuisia kertoja. Hyväksikäyttö alkoi, kun Giuffre oli 17-vuotias. Kuva on otettu samana iltana Maxwellin kotona.

Prinssi Andrew ei ollut ainoa henkilö, jonka Giuffre mainitsee haastattelussa.

– Minua kierrätettiin myös muilla miljonääreillä. Minua kaupattiin muille poliitikoille, jotka olivat maailman eliittiä, Giuffre väittää ohjelmassa.

– Heidät tulisi nimetä ja heidän tulisi hävetä. Heidän tekonsa ovat kammottavia.

Virginia Roberts Giuffre toivoisi, että prinssi Andrewta rangaistaisiin.­

Giuffre on toimittanut FBI:n haltuun valokuvia, jotka todistavat hänen matkanneen Epsteinin kanssa ympäri maailmaa. Samaan aikaan Epstein ja hänen ystävänsä käyttivät Giuffrea hyväkseen.

Giuffre sanoo, että häntä koulutettiin ”olemaan mieliksi miehille”.

Viime elokuussa julkisiksi tuli asiakirjoja, jotka liittyvät Virginia Roberts Giuffren kunnianloukkausjuttuun Epsteinin työntekijää vastaan. Juttu sovittiin vuonna 2017 summalla, jota ei ole kerrottu julkisuuteen. Giuffren mukaan Epsteinille työskennellyt nainen oli loukannut Giuffren kunniaa väittämällä, että tämä valehteli kertoessaan Epsteinin ja naisen pyörittämästä seksiringistä.

Asiakirjoissa Giuffre sanoi, että hänet rekrytoitiin hierojaksi Epsteinille, kun hän oli 16- tai 17-vuotias. Tyttö työskenteli tuolloin Yhdysvaltain nykyisen presidentin Donald Trumpin omistamalla yksityisklubilla Mar-a-Lagolla, Flordiassa.

Giuffre väitti, että Epsteinin alainen oli sanonut tuntevansa miehen, joka tarvitsee matkustavaa hierojaa. Nuorelle tytölle oli lupailtu hyvää palkkaa ja mahdollisuutta kouluttautua. Työntekijä opetti Giuffren antamaan eroottisia hierontoja. Pian hän teki myös seksuaalisia tekoja Epsteinin tuttaville, Giuffre väittää.

– Heidän koko elämänsä pyöri seksin ympärillä. Hieronnat olivat seksiä. Mallina oleminen oli seksiä, Giuffre sanoi vuonna 2016 antamassaan kirjallisessa todistajanlausunnossa The New York Timesin mukaan.

Epsteinin hovimestari ja huoltotyöntekijä kertoivat poliisille nähneensä kymmeniä, jopa sata nuorta naista liikemiehen talolla. Molemmat kertoivat löytäneensä kartanosta hierontojen jälkeen seksileluja.

Hovimestari kertoi lisäksi, että häntä oli ohjeistettu antamaan satoja dollareita hierontoja tehneille tytöille. Toisinaan hän kertoi antaneensa ”tippinä” tytöille iPod-laitteita tai koruja.

Tuolloin julkiseksi tulleissa asiakirjoissa väitetään myös, että Britannian kuningattaren prinssi Andrew kouri alaikäistä tyttöä vieraillessaan Epsteinin asunnolla New Yorkin keskustassa.

Asiakirjoissa eräs nainen kertoo kirjallisessa todistajanlausunnossa, että ollessaan Epsteinin asunnolla, puheeksi nousi valokuvan ottaminen.

Teala Davies on yksi niistä naisista, jotka ovat syyttäneet Epsteiniä rikoksista­

– Andrew ja Virginia istuivat sohvalle ja he laittoivat Virginian syliin nuken. Niin minä istuin Andrew’n syliin uskoakseni omasta tahdostani ja he laittoivat nuken käden Virginian rinnalle ja niin Andrew laittoi kätensä minun (rinnalleni).

Osana todistusaineistoa on valokuva, jossa Guiffren asianajajan mukaan näkyy, kuinka Andrew’lla on käsi Giuffren paljaalla lantiolla, kun tyttö oli alaikäinen. Kuva oli otettu Epsteinin työntekijän Lontoon-asunnolla.

Jeffrey Epsteinin talo New Mexicossa.­

Jo vuonna 2015 uutisoitiin Giuffren oikeusjuttuun liittyen, että Epstein väitetysti pakotti teinitytön seksuaalisiin tekoihin prinssi Andrew’n ja Harvardin oikeustieteellisen koulun emeritus-professorin kanssa. Molemmat miehet kiistivät tuolloin syytökset ja Buckinghamin palatsi jopa julkaisi harvinaisen lausunnon syytösten kiistämiseksi, The New York Times uutisoi tuolloin.

Buckinhamin palatsi sanoi viime kuussa CNN:lle, että Yorkin herttua, prinssi Andrew tapasi Epsteinin joulukuussa 2010, muttei ole tavannut liikemiestä sen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?