Kirsi Alm-Siira julkaisi riemastuttavan yhteiskuvan Marko ”Mörkö” Anttilan kanssa – kaksikon järjetön pituusero nauratti seuraajia

Julkaistu:

Uutisankkurikaksikko Kirsi Alm-Siira ja jääkiekkoilija Markko Anttila poseeraavat Instagramissa yhteiskuvassa, jossa huomio kiinnittyy yhteen asiaan.
Uutisankkuri ja toimittaja Kirsi Alm-Siira julkaisi Instagram-tilillään kuvan Jokereissa pelaavan jääkiekkoilija Marko Anttilan, eli ”Mörkö-Markon” vierellä. Muuten tavalliselta vaikuttavassa kuvassa huomio kiinnittyy kaksikon pituuseroon, joka on melkoinen.

Julkaisun kuvatekstissä Kirsi itse vitsailee asialla. 158 senttiä pitkä Kirsi näyttää todella pieneltä kaksimetrisen Markon rinnalla.– Sama läppä päivästä toiseen. Hetkeni pitkän ihmisen vieressä vol. 222, Kirsi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Muun muassa juontaja Tuija Pehkonen on kommentoinut kuvaa.

– Mua naurattaa nää aina, Tuija kirjoittaa.

Myös muita Kirsin seuraajia kuva riemastuttaa.

– Mä en kestä! Sulla on vielä korkkarit jalassa, eräs kommentoi kuvaa.

– Hyvä että korot on kumminkin ”tasoittamassa”.

– Parasta on se että pystyt suhtautumaan tähän asiaan huumorilla.

– Maasta se pienikin ponnistaa!

Kirsi Alm-Siira on ennenkin ottanut pituuserot huumorilla. Kesäkuussa hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kollegansa Jan Anderssonin kanssa. Tuolloin julkaisemassaan kuvassa Kirsi on riisunut korkokenkänsä ja yltää Anderssonia vain kainaloon saakka.

Kaksikko on työskennellyt yhdessä vuoden 2018 syksystä saakka, kun Andersson siirtyi Yleltä MTV:lle. Ylen ajankohtaisohjelmissa työskennellyt konkaritoimittaja ehti olla yhtiön palveluksessa peräti 21 vuotta.– Sain äsken oikeen mailia, että ”oot muuten tosi lyhyt”. Mikään uutinen se ei tietenkään ittelleni varsinaisesti ole. Eikä muuten sekään, et toi kaippari on toooosi pitkä, Alm-Siira kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Alm-Siira kertoo Instagramissa, että kaksikko tiedostaa varsin hyvin heidän suuren pituuseronsa, muttei koe sitä merkitykselliseksi.

– Ollaan juteltu sen kanssa näistä pituusjutuista ja tultu kummiski semmoseen lopputulokseen, et iha sama minkä kokonen on, jos on näin sairaan kiva ja fiksu kuin me, uutisankkuri totesi Instagramissa.

Viime maaliskuussa hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa poseerasi hänen ja Anderssonin kanssa Pekka Pouta. Tuolloin Alm-Siiralla oli jalassaan korkokengät, mutta silti kolmikon pituusero oli silmiinpistävä.