Kat von D kyllästyi vanhoihin tatuointeihinsa ja päätyi radikaaliin ratkaisuun – koko käsi värjättiin mustaksi

Julkaistu:

Kat von D:n uusin tatuointi jakaa rajusti mielipiteitä.
Tautointitaiteilija ja meikkimoguli Kat von D on kertonut sosiaalisessa mediassaan poistattavansa vanhoja tatuointejaan laserilla. Pelkät laserhoidot eivät ole kuitenkaan riittäneet hänelle, vaan meikkimoguli on päätynyt peittämään tatuoinnit, joista hän ei enää pidä.

Kat von D esittelee Instagramissaan kättään, joka on tatuoitu lähes kauttaaltaan mustaksi.

– Rakastan uutta mustaa tatuointiani! En voi uskoa, että tämän tekeminen vei vain 1,5 tuntia. Tämä on syvin musta, mitä olen koskaan nähnyt, Kat Von D hihkuu.
Kat von D:n kaltaista kokonaan raajan peittävää mustaa tatuointia kutsutaan termillä blacked out.

Tatuointitaiteilijan vartaloa koristava pikimusta tatuointimuste on herättänyt paljon huomiota hänen Instagram-tilillään. Osa someseuraajista on kommentoinut tatuoinnin näyttävän hirvittävältä, osa kehuu Kat von D:n päätöstä.

– Näyttää huikealta! Mitä kuvioita peitit? Instagramissa kysellään.

– Voiko joku selittää minulle mitä järkeä tässä on?


Tatuointitaiteilija kirjoittaa Instagramissaan olevansa tatuoinnista innoissaan, eikä hän välitä ilkeistä kommenteista.

– Ei haittaa, vaikka ette tykkäisi tatuoinnistani, sillä minä pidän! Minulla oli niin monia surkeita vanhoja tatuointeja, joita yritin poistaa laserilla. Ne näyttivät sekasotkulta, hän selventää.

– Ennen kuin kutsutte jotakin rumaksi tai kamalaksi, niin yrittäkää muistaa, että kauneus on katsojan silmässä. Jonkun unelmien tatuointi voi olla jonkun painajainen.


Kat von D on aikaisemmin esitellyt Instagramissaan lasersessioiden tuloksia, joilla hän on yrittänyt päästä eroon vanhoista tatuoinneistaan.

– Nämä ovat vanhoja kuvia, jotka otin nuorena.
Kat Von D tunnetaan vaihtoehtoisesta elämäntyylistään. Hän on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti ajatuksiaan raskauteen, lapsen kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyen. Hän on myös kertonut olevansa feministi, tuonut ilmi ajatuksiaan eläinten oikeuksista ja veganismista sekä vallalla olevasta kauneuskäsitteestä.

Viime vuonna hän joutui valtavan somekohun keskelle kerrottuaan, ettei hän aio rokottaa lastaan.


Kat von D kertoi Instagramissaan saaneensa valtavan määrän vihapostia ja moitteita siitä, että hän on huono äiti.

Hänen mukaansa moni tuomitsee hänen elämäntyylinsä somen perusteella.

– Ja jos et tiedä, millaista on kun koko maailma kritisoi, tuomitsee ja heittää tietämättömiä mielipiteitään ja kiroaa sinut – kokeilepa olla avoimesti vegaani Instagramissa, valita luonnollinen, lääkkeetön kotisynnytys vedessä kätilön ja doulan kanssa, ja suunnittele kasvattavasi lapsesi vegaanina ilman rokotuksia, hän napautti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt