Hollywood-tähti Angelina Jolie, 44, poseeraa lehdessä alasti – paljastaa viimein karun totuuden hänen ja Brad Pittin välirikosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti Angelina Jolie, 44, poseeraa lehdessä alasti – paljastaa viimein karun totuuden hänen ja Brad Pittin välirikosta

Angelina Jolie puhuu tuoreessa haastattelussa hänen ja ex-mies Brad Pittin väleistä. Näyttelijä vihjailee, etteivät he ole toistensa kanssa tekemisissä kuin pakon edessä.

Julkaistu: 6.11.2019 9:50

Näyttelijä Angelina Jolie sivaltaa ex-miestään Brad Pittiä tuoreessa haastattelussa.

Angelina Jolien ja Brad Pittin vuosia kestänyt avioerotaistelu tuli huhtikuussa päätökseen, kun entiset rakastavaiset pääsivät viimein yhteisymmärrykseen omaisuudenjaosta.

Lehtitietojen mukaan Jolie ja Pitt jatkavat edelleen neuvotteluja omaisuudenjaon yksityiskohdista, mutta paperilla he ovat nyt virallisesti eronneet.

Harvoin yksityiselämänsä myllerryksistä julkisuudessa puhuva Angelina Jolie poseeraa Harper’s Bazaar -muotilehden kuvissa ilman rihman kiertämää ja tulee samalla sivaltaneeksi ex-miestään.

Jolie, 44, kertoo lehdelle unelmoivansa muutosta ulkomaille, mutta toistaiseksi se on mahdotonta Brad Pittin takia. Jolie sivaltaa ex-miehen estävän hänen muuttoaikeensa ja pakottavan hänet asumaan Yhdysvalloissa.

– Olisi ihanaa asua ulkomailla ja muutan heti kun lapset täyttävät 18 vuotta. Nyt minun on asuttava missä heidän isänsä päättää asua, Jolie napauttaa.

Joliella ja Pittillä on kuusi lasta: Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, sekä 11-vuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.

Jolie antaa Harper’s Bazaarin haastattelussa ymmärtää, että hänen ja Pittin ero oli kaikkea muuta kuin sopuisa.

Julkisuudessa on aikaisemmin kerrottu Jolien yrittäneen saada lasten yksinhuoltajuuden kaikin mahdollisin keinoin, mutta vastoin tähden tahtoa hänellä ja Pittillä on nyt yhteishuoltajuus.

Jolie kertoo lehdelle, kuinka tunsi pitkään olevan kuin varjo itsestään. Sosiaalisessa mediassa on arvuuteltu vihjaileeko näyttelijä avioliiton tehneen hänestä onnettoman. Jolie antaa ymmärtää, että hän koki joutuneensa mukautumaan toisten tahtoon.

– Se osa meistä, joka on vapaa, villi, avoin ja utelias voi joutua tukahdutetuksi elämän myötä. Kivun ja surun kautta, Jolie kiertelee.

Huhujen mukaan Jolien haki avioeroa sen jälkeen kun Pitt oli ajautunut rajuun riitaan parin vanhimman lapsen Maddoxin kanssa.

Väitteiden mukaan Pitt olisi jopa hyökännyt pojan kimppuun.

Jolie ei haastattelussa puhu väitetystä yhteenotosta, mutta toteaa viime vuosien olleen erittäin rankkoja perheen lapsille.

– Lapset tietävät kuka olen oikeasti ja he ovat auttaneet minua löytämään taas itseni. He ovat kokeneet kovia, hän toteaa.

Angelina Jolien ja Brad Pittin suhde kesti 11 vuotta.

Tähtinäyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt erosivat myrskyisissä merkeissä syyskuussa 2016. Jolie jätti avioerohakemuksen yksin. He pääsivät joulukuussa 2018 sopuun huoltajuuskiistassaan yli kahden vuoden neuvottelujen jälkeen.

Brad Pittin maksamat elatusmaksut ovat kuitenkin edelleen ex-parin kiistakapula, sillä Jolie on syyttänyt, ettei Pitt maksa tarpeeksi elatusmaksuja.

Angelina Jolie kuvattuna lastensa Zaharan, Shilon, Viviennen ja Knoxin kanssa.

Pitt paljasti hiljattain New York Timesin haastattelussa hakeneensa avioeron jälkeen apua juomiseensa. Hän kiitti anonyymit alkoholistit -vertaistukiryhmää siitä, että hän pääsi takaisin jaloilleen.

– Oli todella vapauttavaa paljastaa itsestään ruma puoli. Se teki hyvää, Pitt sanoi New York Timesille.

Brad Pitt on sanonut käyneensä puolentoista vuoden ajan AA-ryhmässä-

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?