MTV: Ensitreffit alttarilla -Oskari kertoo nyt, mitä tapahtui kun kamerat sammuivat – draama Heidin kanssa ei loppunut - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV: Ensitreffit alttarilla -Oskari kertoo nyt, mitä tapahtui kun kamerat sammuivat – draama Heidin kanssa ei loppunut

Ensitreffit alttarilla -sarjan päätösjaksossa nähtiin melkoista draamaa, kun kaksi paria kolmesta erosi kameroiden edessä.

6.11.2019 8:42

MTV3-kanavalla syksyn ajan pyörinyt Ensitreffit alttarilla -sarja päättyi tiistai-iltana.

Jaksossa selvisi, että kolmesta pariskunnasta ainoastaan Anniina ja Ville päättivät jatkaa yhdessä. Olli ja Katja kertoivat ruudussa erostaan, samoin Heidi ja Oskari.

Sarjassa on ideana, että asiantuntijoiden toisilleen valitsemat sinkut tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla naimisiin mennessään. Sitten heidän yhteistä taivaltaan ja tutustumistaan seurataan kymmenen jakson verran. Sarjan lopussa selviää, ketkä ovat rakastuneet toisiinsa ja ketkä eivät.

Heidin ja Oskarin ero oli jokseenkin dramaattinen. Kaksikko kertoi kameroiden edessä, että he eivät oikeastaan ole keskustelleet keskenään siitä, haluavatko he olla yhdessä vai eivät. Kysymystä palloteltiin ilmassa, kunnes Oskari päätti pelin ja sanoi, ettei halua enää jatkaa Heidin kanssa.

Heidi ja Oskari hymyilivät onnellisina vielä viime kesänä hääpäivänään Suomenlinnassa.

Kaksikko kertoo nyt kuulumisiaan MTV Uutisten haastattelussa. Molemmat sanovat suoraan, että välit eivät ole hyvät.

– Jos me näemme jossain yhteisessä tilanteessa, meillä on soveliaat välit, mutta me emme ole selvittäneet näitä asioita tänä päivänä. En koe, että on mitään välejä, Heidi sanoo.

Oskari sanoo myös, että heidän välinsä eivät ole kovin hyvät.

– Tuntuu, että Heidi on edelleen todella vihainen minulle. Olen välillä koettanut hänelle soittaa, niin kyllä hän vaikutti aika tuohtuneelle ja vihaiselle. Emme ole varsinaisesti kauheasti tekemisissä, mies sanoo.

Marianna Stolbow (vasemmalla), Kari Kanala ja Elina Tanskanen (oikealla) valitsivat tämän kauden Ensitreffit alttarilla -parit toisilleen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Marianna Stolbow pohti syitä Heidin ja Oskarin huonoihin väleihin IS:n haastattelussa.

– Mekin jännitimme pariskunnan päätöstä aivan viime hetkille. Heidän suhteessaan oli paljon puoltavaa ainesta, Marianna pohti.

Stolbow arveli, että Heidin kokema epävarmuus ja Oskarin kokema ahdistus saattoivat johtua heidän aiemmista kokemuksistaan.

– Toisen toiminta osuu johonkin omaan muistoon, joka on todella kipeä. Ja tämä mekanismi lähtee rullaamaan ihan kaikissa parisuhteissa. Välillä on todella vaikea nähdä itse sitä, miksi toinen ärsyttää niin paljon, Stolbow sanoi.

  • Katso Stolbow’n haastattelu kokonaan yllä olevalta videolta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?