Sami Kurosen entinen naisystävä Mirkka Torikka virallisti suhteensa ex-kiekkoilija Jari Jääskeläiseen: ”Sanoin tahdon”

Julkaistu:

Mirkka Torikka ja ex-kiekkoilijarakas virallistivat suhteensa.
Freestyle-lehden päätoimittaja ja juontaja Sami Kurosen ex-naisystävä Mirkka Torikka on virallistanut suhteensa entiseen JYP-kiekkoilijaan Jari Jääskeläiseen. Torikka kertoi asiasta eilen Facebook-sivullaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

– Sanoin tahdon tämän mahtavan miehen kanssa, miehen, joka saa minut nauramaan joka päivä, Torikka kirjoittaa päivityksessään.

Torikka kertoi asiasta myös Instagramissa. Pari on tällä hetkellä lemmenlomalla Karibialla, mistä Torikka on päivitellyt kauniita lomakuvia jo parin päivän ajan.Torikka tuli tunnetuksi seurustellessaan Sami Kurosen kanssa. Pariskunta piti yhtä muutaman vuoden ajan, mutta he eivät kuitenkaan asuneet saman katon alla Kurosen majaillessa Helsingissä ja Torikan Jyväskylässä. Pari erosi vuonna 2017.

Ero sujui yhteisymmärryksessä ja hyvissä väleissä. Me Naisten haastattelussa kesällä 2017 Torikka kertoi, kuinka kahta hyvin erilaista elämää hän eli seurustellessaan Kurosen kanssa. Kotona Jyväskylässä hän oli kahden lapsen totaaliyksinhuoltaja, mutta Kurosen kanssa hän pääsi nauttimaan elämästä vailla huolta: romanttisista ulkomaanmatkoista, festareista ja näyttävistä punaisen maton tilaisuuksista. Torikka kuvailee hänen ja Kurosen tapaamisten olleen aina yhtä juhlaa, mutta kertoo jossain vaiheessa tajunneensa, ettei suhde suhde voisi jatkua pelkkänä humuna loputtomiin.


– Aloin tuntea huonoa omaatuntoa jatkuvista aikuisten lomista, vaikka ajattelenkin, että jokaisella vanhemmalla on niihin täysi oikeus. Mietin kuitenkin, olivatko ne minun unelmiani, Torikka sanoi tuolloin Me Naiset -lehdelle.

Kun ex-pari ilmoitti erostaan saman vuoden toukokuussa, myös Kuronen vakuutti, ettei kummallekaan osapuolelle jäänyt mitään hampaankoloon, päinvastoin.

– Kiitos kaikesta Mirkka! Matkamme pariskuntana päättyy, mutta ystävyytemme säilyy. Vuodet kanssasi olivat monella tapaa elämäni parhaita. Näimme, koimme, annoimme ja opimme toisiltamme paljon. Autoimme toisemme lentoon. Tajusimme kuitenkin pikkuhiljaa, että juuri se ystävyys on liian kallisarvoista puristaa hengiltä. Olen ylpeä että uskallamme yhteisymmärryksessä ja ajoissa tehdä tämän päätöksen! Olet kaiken keskellä todistanut, jälleen kerran, olevasi äärettömän kaunis sielu... Sinulla tulee olemaan aina tärkeä paikka sydämessäni, Kuronen kirjoitti Instagram-päivityksessään.


Myös Kuronen on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden, sillä mies seurustelee vuoden 2017 Miss Suomen Michaela Söderholmin kanssa.