Rita Tainola Show - Uuden rakkauden löytänyt taiteilija Stefan Lindfors: ”Ei ikinä enää naimisiin!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Uuden rakkauden löytänyt taiteilija Stefan Lindfors: ”Ei ikinä enää naimisiin!”

Kuvituskuva
Julkaistu: 16.11. 7:57

Taiteilija Stefan Lindforsilla menee nyt töiden puolesta todella lujaa. Hommaa riittää ja kysyntää on. Energiselle miehelle uutta potkua antaa myös turkulainen kirjanpitäjä.<br /><br />– Olen edellisen eron jälkeen oppinut elämään yksin, joten en kyllä enää mene naimisiin, hän täräyttää Tainola Show -podcastissa.

Stefan Lindfors on taiteilija, joka on tehnyt huikeita veistoksia, ohjannut muun muassa HIM-yhtyeen videoita, suunnitellut astioita ja tehnyt sisustuksia. Lista on pitkä ja töitä riittää. Tainola Show -podcastissa Lindfors paljastaa tekevänsä Viking Linen uuteen laivaan kolme suurta teosta.

  • Kuuntele koko Tainola Show -podcast alla olevasta soittimesta. Jos soitin ei näy oikein, voit kuunnella jakson Suplasta tästä.

Hän on siitä erityisen iloinen, sillä laivalla ihmiset pääsevät tutustumaan taiteeseen helposti, ei tarvitse lähteä museoihin tai taidenäyttelyihin. Lindfors on mukana myös Helsinkiin tulevan uuden hotellin suunnittelussa, mutta siitä hän ei saa puhua vielä.

Podcastissa Lindfors puhuu myös Amerikan ajoistaan ja miten pienessä Suomessa taiteilijana oleminen on haastavaa. Välillä miehellä meni hieman huonomminkin, mutta hän ei jäänyt tuleen makaamaan.

-Keksin silloin omia projekteja. Ei saa jäädä ruikuttamaan ja olen iloinen siitä, että nyt on paljon töitä. Omalla tavallaan ympyrä on sulkeutunut; olen takaisin Suomessa ja töitä riittää, hän kehaisee.

Lindforsilla on takanaan myös eroon päättyneet liitot ja viimeisimmän jälkeen hän päätti elää yksin.

– Asuin yksin ja sain tehdä, mitä halusin. Totuin siihen niin hyvin, etten kyllä enää mene naimisiin. Tosin olen löytänyt rakkauden Turusta, mutta kirjanpitäjänä työskentelevä naisystäväni hyväksyy tällaisen järjestelyn. Luulen myös, ettei minun kanssani ole ihan helppo edes elää 24/7, Lindfors nauraa.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.

Lisää aiheesta