Playboy-perijä Cooper Hefner, 28, elää luksuselämää ja on kuin ilmetty isänsä – nyt hän meni naimisiin unelmiensa naisen kanssa

Julkaistu:

häähumua
Hugh Hefnerin nuorin lapsi kertoi avioitumisestaan näyttelijäkaunottaren kanssa sosiaalisen median välityksellä.
Edesmenneen Playboy-pohatan Hugh Hefnerin manttelinperijä Cooper Hefner, 28, meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä ja kihlattunsa, näyttelijä Scarlett Byrnen kanssa.

Hefner kertoi ilouutisen maanantaina sosiaalisen median välityksellä. Hän jakoi Instagramissa kuvan pariskunnan Kaliforniassa juhlituista häistä. Päivityksessä on myös muita kuvia parin yhteiselon varrelta.

– Scarlett ja minä laillistimme suhteemme, emmekä voisi olla onnellisempia, hän kirjoitti.
Monet muistavat Scarlett Byrnen Harry Potter -elokuvien Pansy Parkinsonina.

People-lehti kertoo, että Byrne jakoi omalla Instagram-sivullaan lähes sanasta sanaan samanlaisen hääpäivityksen kuin puolisonsa.


Cooper Hefnerin on kerrottu olevan luonteeltaan ”kuin ilmetty isänsä”. Hän astui Playboy enterprises -yhtiön palvelukseen ollessaan vasta 21-vuotias.

Cooperin äiti on ex-puputyttö Kimberley Conrad, jonka kanssa Hugh avioitui vuonna 1989. Pari oli naimisissa yhdeksän vuotta. Cooper varttui kauniiden naisten ympäröimänä Playboy-kartanossa.

Hefner astui isänsä saappaisiin sen jälkeen, kun Hugh Hefner kuoli syksyllä 2017. Cooper Hefneristä tuli Play Enterprises -yhtiön operatiivinen johtaja sen jälkeen, kun hänen isänsä astui syrjään vointinsa huonontuessa.

Cooper palautti Playboy-lehteen välittömästi muun muassa alastonkuvat, jotka hetkellisesti lopetettiin hänen ollessaan poissa yrityksen johdosta.


Viime huhtikuussa Cooper Hefner kuitenkin kertoi Hollywood Reporter -lehdelle, että aikoo astua tehtävästään syrjään ja perustaa oman media-alan yrityksensä. Lehden mukaan Hefner nuorempi aikoo kuitenkin jatkossakin olla jollain tavalla tekemisissä isänsä perustaman yhtiön kanssa, toimia hallituksen neuvonantajana ja mahdollisesti tehdä sen kanssa yhteistyötä.

Cooper Hefner on Hugh Hefnerin neljästä lapsesta nuorin, ja hän oli isänsä kanssa tiettävästi hyvin läheinen.

Maailmankuulu Playboy-moguli kuoli Playboy-kartanossaan läheisten ympäröimänä 91 vuoden iässä 27. syyskuuta 2017.

Surun murtama Cooper julkaisi Twitterissä koskettavia muistokuvia isästään tämän kuoleman jälkeen.
– Isäni eli poikkeuksellisen ja vaikuttavan elämän media- ja kulttuuripioneerina. Hän antoi äänen aikamme merkittävimmille sosiaalisille ja kulttuurisille liikkeille edistäen sananvapautta, ihmisoikeuksia sekä seksuaalisia vapauksia, Cooper kirjoitti.

– Hän loi elämäntavan ja ilmapiirin, jotka elävät Playboyn brändissä. Häntä tulee kaipaamaan moni, mukaan lukien hänen vaimonsa Crystal, siskoni Christie, veljeni David ja Marston sekä kaikki Playboy Enterprisesillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt