Keanu Reeves esitteli naisystävän ensimmäistä kertaa 20 vuoteen – 46-vuotias Alexandra kiinnitti kaikkien huomion

Julkaistu:

hollywood
Scifielokuvista pinnalle noussut tähti on pitänyt jo parikymmentä vuotta todellista hiljaiseloa parisuhderintamalla. Nyt hän on löytänyt taas rakkauden.
Matrix-elokuvista tunnettu Hollywood-tähti Keanu Reeves saapui ensimmäistä kertaa vuosikausiin punaisen maton tilaisuuteen naisystävän kanssa.

55-vuotiaan tähden rinnalla nähtiin 46-vuotias taiteilija ja näyttelijä Alexandra Grant.

Pariskunta kiinnitti kaikkien huomion, kun he saapuivat lauantaina Los Angelesissa museossa järjestettyyn taidealan VIP-tapahtumaan yhdessä. Molemmat hymyilivät onnellisena ja he poseerasivat kameroille toisiaan kädestä kiinni pidellen.


Daily Mail kirjoittaa, että Reeves ei ole aiemmin juurikaan hempeillyt punaisella matolla rakkaansa kanssa.

Pariskunta ei ole paljastanut, koska heidän suhteensa alkoi. He tapasivat työn merkeissä, kun Reeves kirjoitti runokirjojaan Ode to Happiness (2011) ja Shadows (2016).

Grant on losangelesilainen taiteilija, joka käyttää kirjoittajien materiaaleja lähteenä veistos- ja maalaustaiteessaan, piirustuksissaan ja videoissaan. Hänen taidettaan on esillä useissa julkisissa museoissa Los Angelesissa – myös siellä, missä järjestetyssä tilaisuudessa pariskunta vieraili lauantaina.

Pariskunta nähtiin jo aiemmin yhdessä muun muassa lokakuussa. Silloin he kävivät syömässä sushiravintolassa Sunset Boulevardilla Los Angelesissa.


Reeves on aina varjellut yksityiselämäänsä tarkasti.

Tähti koki suuren tragedian vuonna 1999, kun hänen entinen pitkäaikainen tyttöystävänsä Jennifer Syme synnytti kuolleen lapsen. Pari erosi pian tämän jälkeen. Vain kaksi vuotta myöhemmin Syme kuoli auto-onnettomuudessa.

Näyttelijä ei ole tragedian jälkeen mennyt uusiin naimisiin, saanut lapsia tai edes seurustellut julkisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt