Maajussi-Jouko, 64, pamautti ilmoille todellisen yllätyksen – hehkutti Lottaa, 58, elämänsä rakkaudeksi: ”Voisin ihan kosia”

Julkaistu:

Maajussi-Jouko paljasti, että on jo miettinyt kosivansa valitsemaansa morsianehdokasta Lottaa. – Täytyy myöntää, että olen rakastunut, mies iloitsi.
Maanantaina esitetyssä Maajussille morsian -ohjelman erikoisjaksossa vierailtiin maajussien luona kolme kuukautta sen jälkeen, kun he olivat farmiviikon valinneet itselleen kolmesta morsianehdokkaasta sopivimman kumppanin.

Hyvinkääläinen viljatilan isäntä Jouko, 64, ihastui jo heti ohjelman alkumetreillä niin ikään Hyvinkäällä asuvaan, 58-vuotiaaseen Lottaan. Pariskunta puhui jo farmiviikon aikana haaveistaan muuttaa saman katon alle ja totesivat olevansa palavasti ihastuneita toisiinsa.


Kolme kuukautta farmiviikon päättymisen jälkeen parin rakkaus roihuaa yhä, vaikka he asuvatkin toistaiseksi eri osoitteissa. Jaksossa kurkistettiin parin yhteiseen arkeen, johon kuului muun muassa pariskunnan koirien lenkittämistä sekä grillailua.

– Tämä välimatka on niin lyhyt, niin se on ollut kauhean yksinkertaista. On voinut iltasellakin sanoa toiselle, että tule grillaamaan ja saunomaan, Jouko kertoili parin kuulumisia kameroille.

– Mutta jossain vaiheessa jos uskaltaisit vaikka tulla tänne pellon keskelle pidemmäksikin aikaa asumaan, mies vihjaili vain kymmenen kilometrin päässä asuvalle Lotalle.

Lotta puolestaan kertoi kameroille tulleensa kyläilemään Joukon luokse heti farmiviikon jälkeen. Ihastumisestaan avoimesti Joukolle kertonut nainen paljasti, että tunteet miestä kohtaan olivat vain syventyneet kuukausien mittaan.

– Joukon kanssa on niin kiva jutella, me tullaan tosi hyvin juttuun ja me tykätään samoista asioista. Tämä on ollut ihan todella hieno seikkailu, Lotta hehkutti.

– Kun ajattelee toista oikeasti koko ajan, niin kyllähän se varmaan sitä tarkoittaa, että on rakastunut, nainen myönsi.


Maanantai-iltana nähdyssä jaksossa Jouko istahti ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen samaan pöytään juontaja Vappu Pimiän sekä muiden ohjelmassa nähtyjen maajussien, Artun, Juhon ja Laurin kanssa. Pimiä kysyi mieheltä, oliko tämä kenties löytänyt ohjelmasta elämänsä rakkauden.

– Joo, kyllä. Täytyy myöntää, että olen rakastunut Lottaan, onnellinen Jouko tunnusti.

– Kyllä mä oon tässä vähän miettinyt, että voisin ihan kosia tätä Lottaa, mies täräytti.