Maajussit valitsivat morsiamensa – näin heille kävi, kun kamerat sammuivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Maajussit valitsivat morsiamensa – näin heille kävi, kun kamerat sammuivat

Syksyn viimeisessä Maajussille morsian -jaksossa palattiin farmiviikon tunnelmiin ja selvitettiin, mitä pariskunnille kuuluu nyt.

Jouko, Juho, Vappu Pimiä, Arttu ja Lauri.

4.11.2019 20:55

Maajussille morsian -ohjelman 12. tuotantokausi huipentui viikko sitten esitettyyn finaaliin, jossa maajussit Jouko, Arttu, Juho ja Lauri valitsivat kolmesta farmiviikolle kutsumastaan morsianehdokkaasta itselleen sen oikean.

Maanantaina esitetyssä, kauden viimeisessä jaksossa juontaja Vappu Pimiä istui jälleen saman pöydän ääreen neljän maajussin kanssa. Pimiän johdolla miehet muistelivat farmiviikkoa sekä paljastivat, mitä heille ja heidän valitsemilleen morsianehdokkaille kuuluu nyt, kun ratkaisevasta valinnasta on aikaa jo muutama kuukausi.

Maajussi-Arttu oli farmiviikolla kolmen naisen loukussa, sillä hän myönsi olevansa ihastunut kaikkiin morsianehdokkaisiinsa. Lopulta mies päätti seurata sydäntään ja päätyi valitsemaan iloiseksi ja rehdiksi kuvailemansa Sofin.

– Kyllä se päätös loppujen lopuksi oli ihan helppo. Sofiin oli tunteita alusta asti ihan kirjeiden avaamisesta saakka ja kyllä se sama ajatus kantoi ihan farmiviikon loppuun asti, Arttu selitti maanantai-iltana nähdyssä jaksossa.

Mies paljasti, että Sofi jäi heti farmiviikon jälkeen hänen luokseen Mynämäelle ja pariskunnan tapailleen toisiaan siitä lähtien. Arttu kertoi vierailleensa myös Tampereella Sofin luona. Työkiireiden vuoksi kaksikko näkee toisiaan vain muutaman viikon välein, mutta Arttu ei ole asiasta huolissaan.

– Mulla on tällä hetkellä ihan todella levollinen fiilis tästä tilanteesta. Mukava katsella, mihin tämä johtaa ja mitä tästä tulee. Mutta ei ole mitään stressiä. Ei tässä ole mikään kiire mihinkään, aika näyttää, mies sanaili.

Myös maajussi-Lauri joutui tuskailemaan valintansa kanssa. Mies ehti kyseenalaistaa valintansa lukuisia kertoja ja paini kahden morsianehdokkaan välillä. Lopulta mies valitsi Anun, johon oli ihastunut jo palavasti jo naisen lähettämän kirjeen luettuaan.

– Ei ollut kyllä helppo valinta. Järki sanoi, että valitse Aino. Aino on mukava tyttö, sosiaalinen ja iloinen. Hänen kanssaan olisi varmasti ollut helppoa lähteä seurustelemaan. Sydän kuitenkin halusi valita Anun, mies kertoi.

Maanantaina nähdyssä erikoisjaksossa Lauri kuitenkin vakuutti Pimiälle sekä muille maajusseille, että uskoi nyt tehneensä oikean ratkaisun. Jaksossa nähtiin myös vilaus siitä, mitä Laurin ja Anun suhteelle kuului kesän ja farmiviikon jälkeen.

– Sehän lähti sillain sitten eteenpäin, että mä jäin vielä Laurin kanssa sinne saareen ja sitten ollaankin pidetty ihan kivasti yhteyttä, Anu paljasti tuoreessa jaksossa.

– Ollaan käyty toistemme luona yökylässä ja ollaan vietetty niin paljon mukavaa aikaa yhdessä kun ollaan pystytty. Nyt kun syksy alkaa kolkuttelemaan ovelle niin saadaan varmaan vielä enemmän yhteistä aikaa. Kyllä mä uskon, että tein ihan oikean valinnan, kertoi puolestaan Lauri.

Juholle viimeinen valinta oli helpompi rasti. Ennen ratkaisevaa hetkeä haapamäkeläinen, kuudennen polven maajussi kertoi juontaja Vappu Pimiälle tuntevansa olonsa samaan aikaan helpottuneeksi ja haikeaksi. Mies valitsi lopulta Lauran, joka oli valinnastaan silmin nähden yllättynyt.

– Lauran kanssa on lähtenyt farmiviikon jälkeen arki pyörimään. Laura jäi viikonlopuksi tänne ja sen jälkeen on kalentereita synkkailtu yhteen. Kuitenkin on se välimatka siinä pienenä haasteena. Kun nähdään harvakseltaan, niin kyllähän se ikävä väkisinkin tulee, Juho kertoili kuulumisiaan.

– Ehdottomasti ollaan parisuhteessa, että seurustellaan. Mutta sellaisessa tutustumisvaiheessa vielä. Jos me jatketaan yhdessä, niin eihän tämä loputtomiin voi jatkua näin, että hän on siellä ja minä olen täällä. Että jotain ratkaisuja joudutaan varmasti siihen liittyen tekemään, pohti puolestaan pohjoisessa asuva Laura.

Maajussi-Joukon valinta puolestaan oli selvä jo Naantalissa vietetyn viikonlopun jälkeen. Miehen valinta osui odotetusti vain kymmenen kilometrin päässä asuvaan Lottaan, jonka kanssa hän oli puhunut yhteisestä tulevaisuudesta jo pitkin farmiviikkoa.

– Farmiviikon jälkeen seuraavana viikonloppuna tulin tänne käymään. Sitä mä ihmettelen, miten tässä on käynyt näin hyvä tuuri, Lotta hehkutti kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

– Tosi hyvin on synkannut. Tämä välimatka on niin lyhyt, niin tämä on ollut niin yksinkertaista, totesi Jouko.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?