M/S Romanticin Jocke ei myynyt ammattitaitoaan halvalla – hittisarjan ikisinkku-Kaide kellisti Mysteerinaisen 20-kertaisesti

Julkaistu:

verot 2018
Hittisarja M/S Romanticin näyttelijäkaartista parhaiten tienasi näyttelijä Hannu-Pekka Björkman. Hänen edelleen kiri kuitenkin sarjan ohjaaja Jani Volanen.
Ylen neliosainen draamakomediasarja M/S Romantic nousi suureksi puheenaiheeksi alkuvuodesta. Katsojat kehuivat kilpaa ruotsinlaivalle sijoittuvaa sarjaa, joka oli täynnä osuvaa ja mustaa huumoria. Sarja myös keräsi kaikessa hiljaisuudessa jättimäiset katsojaluvut sekä perinteisen television että Yle Areenan kautta.

Sarjassa nähtiin lukuisia tunnettuja suomalaisia näyttelijätähtiä, joista tulokuninkaaksinousi viime vuoden verotietojen perusteella Hannu-Pekka Björkman. Björkmanin edelle kiri kuitenkin sarjan ohjaaja Jani Volanen.


Kolmella Jussi-palkinnollakin palkittu Björkman esittää sarjassa risteilyisäntä Jockea, joka on yksi sarjan kantavia hahmoja.

Sarja on kuvattu vuonna 2018. Tuoreimpien verotietojen mukaan Björkman ansiotulot olivat tuolloin 121 903 euroa. Veronpalautuksia hän sai 2173 euroa.

Björkman on yksi Suomen menestyneimpiä ja hyväpalkkaisimpia näyttelijöitä. Miehen tulot ovat olleet vuodesta 2014 asti reilusti yli 100 000 euroa vuosittain.

Esimerkiksi vuonna 2017 Björkman tienasi ansiotuloja 114 731 euroa ja sai veronpalautuksia 1 380 euroa.


Sarjassa ikisinkut ystävykset Kaide ja Emppu etsivät epätoivoisesti naisseuraa. Kaidetta esittävä Antti Luusuaniemi on kuulunut niin ikään Suomen kovatasoisimpiin näyttelijöihin jo vuosien ajan, ja se on näkynyt myös miehen tienesteissä.

Uusien verotietojen mukaan Luusuaniemi sai ansiotuloja 81 743 euroa ja pääomatuloja 108 euroa vuonna 2018.

Vuonna 2017 mies kerrytti ansiotuloja 67 132 euroa ja sai veronpalautuksia 2 681 euroa. Keskimäärin hän tienasi siis noin 5 600 euroa kuukaudessa. Myös vuonna 2016 Luusuaniemi tienasi mukavat 72 165 euroa.

Emppua näyttelevä Antti Tuomas Heikkinen puolestaan tienasi hieman vaatimattomammin. Heikkinen sai ansiotuloja 55 667 euroa vuonna 2018. Mätkyjä hän sai 1099 euroa
Kaide ja Emppu saavat M/S Romanticissa päähänpinttymän punaiseen mekkoon pukeutuneesta mysteerinaisesta. Myös moni katsoja kiinnitti huomionsa punaisessa mekossa vilahtavaan naiseen.

Kyseessä oli Mia Siren, helsinkiläinen viihdetaiteilija. Siren on suurelle yleisölle tuntematon, vaikka on ollut mukana viihdebisneksessä jo vuosia. Sirenin tulot kuitenkin jäivät vaatimattomiksi, sillä hän sai viime vuonna ansiotuloja 4002 euroa. Veronpalautuksia hän sai 17 euroa

Siren on työskennellyt niin ammattitanssijana, burleskitaiteilijana, meikkaaja-maskeeraajana ja tapahtumatuottajana. Viihdealan monitoiminainen on tehnyt myös mallintöitä ja ollut mukana esimerkiksi mainoksissa ja musiikkivideoissa.


Miehet M/S Romanticin takana ovat jo teatterikorkeakouluajoilta toisensa tuntevat näyttelijä Tommi Korpela ja ohjaaja-käsikirjoittaja Jani Volanen. Korpela kehitti sarjan yhdessä Volasen kanssa, ja päätyi myös näyttelemään minisarjassa laulaja Gusua.

Korpelan ansiotulot kipusivat viime vuonna 113 950 euroon asti. Veronpalautuksia hän sai 1045 euroa.

Korpela on tunnettu useista suomalaisista menestyselokuvista. Korpelan tulotkin ovat olleet tasaisen hulppeat vuodesta 2012, sillä hän on siitä lähtien tienannut vuosittain reilusti yli 100 000 euroa. Vuosi 2017 oli miehelle erityisen hyvä tulojen suhteen, sillä Korpela sai tällöin ansiotuloja 132 814 euroa.


Volanen puolestaan vastasi yksin sarjan ohjauksesta. Hänen ansiotulonsa olivat vuonna 2018 136 269 euroa. Palautuksia miehelle maksettiin 5699 euroa.
Lue kaikki uutiset tuloista ja veroista täältä.

Ketkä Suomessa tienasivat yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt