Nanna Karalahden tulot löivät Jere-puolison laudalta – pyörittää useampaa yritystä - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Karalahden tulot löivät Jere-puolison laudalta – pyörittää useampaa yritystä

Kuvituskuva
Julkaistu: 4.11.2019 12:54

Karalahtien perhe ansaitsee elantonsa yrittäjyydellä.

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja tämän vaimo Nanna Karalahti tienasivat viime vuonna yhteensä melkoisen summan rahaa.

Jere Karalahti tienasi 57 665 euroa ansiotuloja. Pääomatuloja hänellä ei ollut lainkaan. Mätkyjä Jere sai 6 446 euroa.

Hyvinvointialan yrittäjänä työskentelevä Nanna Karalahti puolestaan ansaitsi 113 574 euroa. Hänelläkään ei ollut lainkaan pääomatuloja. Mätkyjä Nannalle mäjähti maksettavaksi 32 758 euroa.

Iltalehti kertoi viime heinäkuussa, että Jere Karalahden raha-asiat ovat melkoisessa sotkussa. Lehden mukaan ulosottorekisteristä selvisi tuolloin, että Jeren ulosottosaldo oli 68 000 euroa. Maksamatta olivat jääneet veromätkyt, ylinopeussakot ja esimerkiksi juristin lähettämä lasku.

Kuvituskuva

Nanna ja Jere ovat tehneet töitä yrittäjinä sekä erikseen että yhdessä. He avasivat elokuussa 2018 oman päiväkodin Keravalle.

Nanna avasi tammikuussa 2019 oman terveyskahvilansa Keravan kauppakeskus Karuselliin, mutta se joutui sulkemaan ovensa vain kuusi kuukautta avajaisten jälkeen. Nanna pyörittää edelleen toista kahvilaa Keravan kartanossa.

– Kesän ajan keskitymme Keravan kartanon Good Mood -kahvilaan ja katsotaan mitä tuleva syksy tuo tullessaan, Nanna kirjoitti tuolloin kahvilansa Instagram-sivuilla.

Lisäksi Nanna pyörittää omaakin yritystään, joka tarjoaa muun muassa personal trainer -palveluita. Nanna ansaitsee osan elannostaan sosiaalisen median kautta.

Jere Karalahti kertoi elokuussa IS:n haastattelussa uudesta elämänvaiheestaan avoimesti. Perhe elää vilkasta lapsiperhearkea kolmevuotiaan Jax-pojan ja yksivuotiaan Alexia-tyttären kanssa. Molemmat lapset käyvät arkisin vanhempien omistamassa päiväkodissa.

– On ollut huikeaa, että nyt vuosien tauon jälkeen meillä on Nannan kanssa yhteistä aikaa. Voimme vihdoin olla vain kahdestaan ja nauttia omasta ajasta yhdessä. Me käydään treenaamassa, tehdään vähän duunia ja ihan vaan ollaan. Tämä on ihan uusi elämänvaihe, joka tuntuu tosi hyvältä, Jere kuvaili heidän elämäänsä.

Ketkä Suomessa tienasivat yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta.

Lue kaikki uutiset tuloista ja veroista täältä.