Näin television Maajussit tienasivat: kaalikääryle-Juho tienasi kolme kertaa enemmän kuin tuore maatilan isäntä Arttu - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin television Maajussit tienasivat: kaalikääryle-Juho tienasi kolme kertaa enemmän kuin tuore maatilan isäntä Arttu

Kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas, tv:stä tuttu maajussi-Juho ansaitsi 109 553 euroa.

Arttu, Jouko, Juho ja Lauri hakivat morsianta televisiossa.­

4.11.2019 8:46

Suositun Maajussille morsian -ohjelman maajussit ovat hurmanneet tv-katsojat tänäkin vuonna. Uusinta kautta on esitetty tv:ssä tänä syksynä, ja tällä kertaa sarjassa rakkautta ovat etsineet Jouko, 64, Lauri, 31, Juho, 34 ja Arttu, 26.

Tämänvuotisilla maajusseilla on tuoreimpien verotietojen mukaan melkoinen hajonta tuloissa. Vuonna 2018 eniten heistä tienasi Juho.

Juhon tilipussini kertyi viime vuonna ansiotuloja 18 309 euroa ja pääomatuloja 91 244 euroa. Yhteensä haapamäkeläinen tienasi 109 553 euroa.

Kuudennen polven maajussi Juho, 34, on ollut sukutilallaan isäntänä kymmenen vuotta. Hän viljelee muun muassa ohraa, kauraa ja kuminaa ja on perheensä kaalikääryleyrityksen toinen pääosakas – ja hyvän ruoan ystävä.

Myös Juho pähkäili viime hetkeen asti morsianehdokkaansa valintaa. Lopuksi hän halusi jatkaa syvempää tutustumista Laura P:n kanssa.

Maajussi-Jouko kerrytti itselleen ansiotuloja 39 083 euroa ja pääomatuloja 22 537 euroa. Yhteensä hyvinkääläisen tulot olivat 61 620 euroa. Mätkyjä hän joutuu maksamaan 4 984 euroa.

Joukosta tuli maatilan isäntä perinnönjaon kautta vuonna 1982. Jouko on siirtynyt jo osittain eläkkeelle ja löytänyt intohimon matkustamisesta. Sarjassa hän löysi vierelleen 58-vuotiaan Lotan, joka vei mieheltä jalat alta jo alkutaipaleella.

Lauri puolestaan tienasi vuonna 2018 ansiotuloja 51 274 euroa. Pääomatuloja hänellä ei ollut lainkaan. Mätkyjä tuli maksettavaksi 1 365 euroa.

Lauri pitää suvussa jo 1540-luvulta asti ollutta sukutilaansa Velkuan saarella, Turun saaristossa. Tilan toimintaan kuuluu myös maatilamatkailu, mökkien vuokraus ja lihakarjan pito. Lauri pyörittää veljensä kanssa mantereen puolella kesäravintolaa ja järjestää myös kesäisiä rokkifestareita.

Mies valitsi sarjan finaalijaksossa mielitietykseen Anun, vaikka valinta olikin erityisen vaikea.

Pienimmän palkkapussin töistään sai Maajussien kuopus, 26-vuotias Arttu. Hän tienasi vuonna 2018 ansiotuloja 32 502 euroa ja pääomatuloja 3 770 euroa. Yhteensä mynämäkeläisen tulot olivat 36 272 euroa.

Tuore maatilan isäntä pyörittää sukutilan lisäksi omaa polttopuuyritystä ja ajaa myös metsäkonetta. Arttu suhtautuu omiin töihinsä intohimolla ja arvostaa sitä piirrettä myös toisissa.

Finaalijaksossa Arttu valitsi kolmesta naisesta Sofin, jonka kanssa hän halusi jatkaa tutustumista.

Vuonna 2017 Maajussien tilikuninkaaksi nousi Mauno.

Lue kaikki uutiset tuloista ja veroista täältä.

Ketkä Suomessa tienasivat yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?