Ex-radiojuontaja Juha Perälä, 37, saapui TTK-yleisöön kihlattunsa Nooran, 23, kanssa - näyttävällä pariskunnalla yhteinen suosikkipari - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-radiojuontaja Juha Perälä, 37, saapui TTK-yleisöön kihlattunsa Nooran, 23, kanssa - näyttävällä pariskunnalla yhteinen suosikkipari

Juha Perälä ja Noora-kihlattu saapuivat paikan päälle seuraamaan suoraa lähetystä.

Juha Perälä ja Noora-kihlattu tulivat seuraamaan Tanssii tähtien kanssa -lähetystä paikan päälle.­

3.11.2019 19:23

Entinen radiojuontaja ja mediapersoona Juha Perälä saapui Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuudenteen suoraan lähetykseen yhdessä kihlattunsa Nooran, 23, kanssa.

Pariskunta oli seuraamassa suoraa lähetystä ensimmäistä kertaa.

– Ihan kivalla fiiliksellä, tää on meille kiva sunnuntai-illan date night. Tosi kiva nähdä livenä, katsoo muuttuuko mielipide, kun näkee näin läheltä miten parit tanssivat, hyväntuulinen Perälä kuvaili tunnelmiaan.

Perälä tuli tunnetuksi radio Suomipopin Aamulypsystä, jota hän luotsasi yhdessä Jaajo Linnonmaan ja Anni Hautalan kanssa. Perälä kuitenkin jätti suosikkiohjelman alkuvuodesta. Sittemmin Perälä on pysytellyt poissa radiosta, kunnes perjantaina mies ilmestyi yllättäen vieraaksi Sami Kurosen juhlalähetykseen.

– Sami on mulle rakas kollega ja ystävä. Sanoin ensin, etten ehdi aikataulullisista syistä, mutta sitten meillä loppuikin kuvaukset aikaisemmin ja pääsin yllättämään, kertoo Perälä.

Juha Perälä ja Noora-rakas tapasivat Englannissa puolitoista vuotta sitten.­

Perälä kertoo seuranneensa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksiä jo vuosien ajan television välityksellä. Tänä vuonna yksi pari on noussut pariskunnan ylivoimaiseen suosioon.

– Jannika B on aika huikea, Perälä hehkuttaa.

– Hän on meidän yhteinen suosikki, Noora lisää.

Perälän ja Nooran romanssi roihahti noin puolitoista vuotta sitten, kun radiojuontaja matkusti Englantiin ystäväporukkansa kanssa. Matkalla hän tapasi suomalaisen Nooran, johon hän iski heti silmänsä. Suomeen palattuaan Perälä etsi Nooran käsiinsä Instagramista ja lähestyi tätä viestillä.

– Hän kertoi minulle myöhemmin, että ei oikeastaan ikinä vastaa mitään miehille, jotka lähestyvät häntä. Minulla oli kuitenkin mieleenpainuva ja omalaatuinen lähestymistapa, Perälä kertoi IS:lle viime keväänä.

Noora asui tuolloin Englannissa ja kaksikko piti yhteyttä Skypen välityksellä. Puhelut venähtivät pitkiksi ja Perälä päätti matkustaa tapaamaan hänet hurmannutta kaunotarta.

– Kun ensimmäisen kerran näin Nooran siellä kentällä, ajattelin, että ei saakeli, se oli muuten nyt tässä. Sinkkupäivät taisivat jäädä tähän paikkaan.

Suhde eteni vauhdilla, sillä kaikki tuntui oikealta. Helmikuussa Perälä pujotti Nooran nimettömään suuren timanttisormuksen.

– En ole aiemmin ollut kovin nopea liikkeissäni, mutta kun se oikea osuu kohdalle, niin mikään ei jännitä. Kaikki tuntuu vaan tosi rennolta ja hyvältä. Nooran kanssa mikään ei ole missään vaiheessa jännittänyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?