Katso suomijulkkisten huikeat halloween-asut – Salkkarit-kaunotar sai siivet selkäänsä: ”Älä kutsu minua enkeliksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso suomijulkkisten huikeat halloween-asut – Salkkarit-kaunotar sai siivet selkäänsä: ”Älä kutsu minua enkeliksi”

Kuvituskuva
Julkaistu: 3.11. 19:17

Julkkikset ovat todella panostaneet halloween-asuihinsa.

Moni suomalainen julkkis juhli viikonloppuna halloweenia, sillä perjantaina vietettiin pyhäinpäivää. Halloweenin kunniaksi moni oli panostanut asuunsa erityisen paljon.

Mailis Penttilä järjesti ystävilleen lauantaina halloween-teemaiset juhlat, joihin hän oli pukeutunut Disneyn Aladdin-elokuvasta tutuksi prinsessa Jasmineksi.

Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa Mailis poseeraa asussa, josta ei voi erehtyä. Asu on kuin suoraan elokuvasta.

– Jokaisen meistä sisällä on prinsessa, Mailis kirjoitti julkaisemansa kuvan kuvatekstissä.

Myös fitnesstähti Sofia Belórf vietti iltaansa samoissa juhlissa Mailiksen luona. Sofia oli valinnut pelottavamman asun, sillä kaunotar oli pukeutunut vampyyriksi.

Intagramissa julkaisemansa kuvan kuvatekstissä Sofia ilmaisi olleensa Mailiksen luona ja käytti tunnistetta #mailiksenkeittiössä.

Esikoistaan odottava vuoden 2018 Miss Helsinki Janna Juulia Vuorela juhli Maliksen luona pukeutuneena rekkakuskiksi.

Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa Janna Juulia poseeraa Mailiksen kanssa.

– Mulla ei oo lentävää mattoa, mutta mun rekka olis just tankattu, joten miten olis rinsessa tärskyt? Kiitos ihana prinsessa Jasmine eilisistä juhlista, Janna Juulia kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Sara Sieppi oli puolestaan käyttänyt kekseliäisyyttä tämän vuoden halloween-asussaan. Vuoden 2011 Miss Suomi oli nimittäin pukeutunut ”Helvetin pikaruokaravintolan” tarjoilijaksi.

– Halloweeeen, kirjoittaa Sara Instagramissa julkaisemansa kuvan ohessa.

Salatuissa elämissä näyttelevä Jasmin Voutilainen intoutui ottamaan asuunsa vaikutteita Punahilkasta.

– Pieni Punahilkka, Jasmin kirjoittaa kuvan ohessa.

Toinenkin Salatut elämät -näyttelijä intoutui pukeutumaan halloweenin viettoon. Eva Adamson pukeutui juhlaa varten langenneeksi enkeliksi.

Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa Eva on pukeutunut kokomustaan asuun, jonka kruunaavat mustat enkelinsiivet ja sädekehä.

– Älä kutsu minua enkeliksi, Eva kirjoittaa kuvatekstissä.

Anne Kukkohovi lähti juhlimaan luurankoasussa, johon hän oli yhdistänyt vaaleanpunaisen peruukin.

Yksi ongelma asussa Annen mukaan kuitenkin oli.

– Oli muuten hankala käydä veskissä, kirjoittaa Anne kuvatekstissä.

Räppäri Uniikki, eli Dan Tolppanen, pukeutui juhlan kunniaksi asuun, josta häntä ei välttämättä tunnistaisi. Rähinä Recordsilla vaikuttava artisti oli nimittäin pukeutunut Kim Kardashianiksi.