Toivo ja Nadja Sukarin häämatka on täydessä vauhdissa Dubaissa ja Malediiveilla: leikkejä riittää joka lähtöön – katso tuoreet kotialbumikuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Toivo ja Nadja Sukarin häämatka on täydessä vauhdissa Dubaissa ja Malediiveilla: leikkejä riittää joka lähtöön – katso tuoreet kotialbumikuvat

Kuvituskuva
Julkaistu: 2.11. 20:27

Liikemies Toivo Sukari ja hänen Nadja-vaimonsa pääsivät viimein häämatkalle, joka jatkuu nyt viikonloppuna Dubaista Malediiveille.

Toivo ja Nadja Sukarin häämatka on täydessä vauhdissa. Häämatkaan yhdistyi Nadjan syntymäpäivien vietto. Hän täytti maanantaina 49 vuotta.

Syntymäpäiviä juhlittiin Dubaissa kuten kahtena aiempanakin vuonna. Viikonloppuna matka jatkuu varsinaiseen häämatkakohteeseen Malediiveille.

– Ollaan hyvillä mielin, ei olla riidelty kertaakaan. Päätimme jo ennalta, että nyt vain ollaan ilman mitään aikatauluja, Topi Sukari kertoo puhelimessa.

– Häämatkaan suhtautuu hieman eri lailla kuin muihin matkoihin. Ollaan halailtu ja suukoteltu tavallista enemmän. Haaveilemme ja suunnittelemme tulevaisuutta, pariskunta kertoo.

Kuvituskuva
Kuvituskuva

Häämatkalle lähdettiin reilu viikko sitten.

– Olemme kahtena aiempana vuonna viettäneet Nadjan syntymäpäiviä täällä ja niin halusimme tehdä tälläkin kertaa. Siitä on tullut jo perinne, Sukari sanoo.

Perinteeseen kuuluu, että syntymäpäivänä käydään suosikkiravintolassa syömässä. Topi söi lempikalaansa meribassia ja Nadja otti tällä kertaa lohta. Juotiin aitoa samppanjaa ja syötiin suklaakakkua.

– Suklaakakku kuuluu syntymäpäiviin. Muuten sitä syödään hyvin harvoin, Nadja sanoo.

Hän sai itse valita lahjansa.

– Kierrettiin ostoskeskuksen laukkuliikkeitä. Nadja päätyi Fendin laukkuun, jonka hän sai pusujen kera. Laukku maksoi parituhatta euroa, Sukari kertoo.

Toinen vaihtoehto olisi maksanut reilusti enemmän.

– Ehkä annan sen Chanelin laukun Nadjalle lahjaksi ensi vuonna, kun hän täyttää 50 vuotta.

Kuvituskuva

Pariskunnan hotellihuoneessa on syntymäpäivien kunniaksi ilmapalloja.

– Seksileikkien lisäksi nyt on harrastettu myös ilmapalloleikkejä, Sukari hihkaisee.

Liikunnallinen pariskunta on viettänyt lomaa tavallista rennommin, sillä päivittäisistä juoksulenkeistä on luovuttu.

– Lämpöä on päivällä huikeat 35 astetta ja yölläkin noin 30 astetta. Kyllä täällä tarkenee, mutta lenkkeilyyn lämpöä on jo tukalan paljon.

Varmuus lämmöstä kuuluu syihin, miksi Dubai miellyttää.

Kuvituskuva
Nadja Sukari valitsi Dubain ylellisistä laukkuliikkeistä syntymäpäivälahjakseen Fendin laukun.–Se sopii Nadjan tyyliin paremmin kuin Chanel, Topi Sukari arvioi.

Nadja Sukari valitsi Dubain ylellisistä laukkuliikkeistä syntymäpäivälahjakseen Fendin laukun.–Se sopii Nadjan tyyliin paremmin kuin Chanel, Topi Sukari arvioi.

– Täällä paistaa aina, siitä ei tarvitse huolehtia. Tämä on kuin aikuisten satumaailma. Dubai on toteutettu keskelle hiekkaerämaata ylitse kaikkien rajojen, menty rajusti fantasian ja epätodellisuuden puolelle, Sukari tuumii.

Häntä viehättävät aina uudestaan Dubain upeat ostoskeskukset, joista löytyy kaikkea mahdollista kuten vaikkapa hiihtokeskus ja huvipuisto.

Kuvituskuva
Kuvituskuva
Kuvituskuva

– Olen itsekin toteuttanut hurjia visioita. Olen tehnyt suuresti, maalannut muiden mielestä joskus liian suurella siveltimellä. Minua on sanottu suuruudenhulluksi, mutta luonteelleni ei käy tehdä pientä enkä usko sellaisen säväyttävän muitakaan, Sukari perustelee.

– Kohta avautuu Pohjanmaan isoin ja mahtavin ostoskeskus Ideapark. Se on Suomessa suuri, mutta näihin ostoskeskuksiin verrattuna kuitenkin vaatimaton. Seinäjoen Ideaparkista tulee Suomen pikku-Dubai.

Sunnuntaina matka jatkuu unelmakohteeseen Malediiveille. Sukarit avioituivat heinäkuussa Turussa. Häämatkalle oli alun perin tarkoitus suunnata Bora Boralle ja pysähtyä menomatkalla Kaliforniassa, mutta Nadja halusi mieluummin tuttuun Dubaihin ja sieltä häämatkalaisten suosiossa olevalle unelmasaarelle.

– Malediiveilla on varmasti hyvin romanttista, Nadja ennakoi.