Samu Haberille pamahti 100 000 euron jättimätkyt – vitsaili asiasta Radio Suomipopilla: ”Ne vaan unohtui” - Viihde - Ilta-Sanomat

Samu Haberille pamahti 100 000 euron jättimätkyt – vitsaili asiasta Radio Suomipopilla: ”Ne vaan unohtui”

Samu Haber vieraili perjantaina Sami Kurosen juhlalähetyksessä radio Suomipopilla.

Samu Haber kertoi radio Suomipopilla odottelevansa 100 000 euron mätkyjä.­

1.11.2019 19:34

Radio Suomipopilla juhlittiin torstaina ja perjantaina Sami Kurosen pitkää uraa radiossa. Kuronen veti yksin 30 tuntia kestävän suoran lähetyksen, jossa hänellä kävi yhteensä 30 julkisuudesta tuttua vierasta vierasta. Perjantaina Sami Kuronen sai päiväkahviseurakseen Samu Haberin.

Samu Haber kertoi Kuroselle saapuneensa juuri Kiinasta, jossa hän oli Robin Packalenin kanssa promomatkalla. Haber on toiminut Robinin taustajoukoissa jo muutaman vuoden ajan ja puhui todella ylistävään kansainvälisille markkinoille tähtäävästä nuoresta artistista. Kaksikko tutustui Vain elämää -ohjelman kuvauksissa reilut kaksi vuotta sitten.

  • Voit kuunnella Kurosen ja Haberin keskustelun yllä olevasta soittimesta.

Kuronen ja Haber kävivät läpi myös Samun nuoruutta ja sitä, missä hän oli 30 vuotta sitten. Ammattiurheilijan urasta haaveillut nuori Samu oli lätkäjätkä henkeen ja vereen ja jakoi Kuroselle rakkaita urheilumuistojaan. Musiikkiura vei mukanaan kun kahden hengen akkaribändinä aloittanut Sunrise Avenue perustettiin Samun ollessa 16-vuotias.

Samu Haber tunnetaan Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuvana.­

Niin muualla Euroopassa kuin kotimaassakin menestystä niittänyt Sunrise Avenue on tuonut Haberille julkisuutta, menestystä ja mammonaa. Kuronen halusikin tietää, kuinka miehen suhtautuminen rahaan on muuttunut ajan myötä.

– Mä olin nuorempana aika hutilo ja kusin kaikki rahani. En sillä tavalla välittänyt ja visa oli aina tapissa ja kaikki oli huonosti. Onhan mulla oikeuden papereitakin, että oon joskus häslännyt ihan huolellakin tuolla taloudessa ja työssäni, Haber tunnusti.

– Mutta kyllä mä hoidan nykyään ne tosi hienosti. Vaikka saankin vissiin sadan tonnin mätkyt tänä vuonna, mikä ei oo vielä tullut ulos lehtiin, mies paljasti.

Haber selitti isoja mätkyjään Kuroselle sillä, että unohti vain maksaa ne ajallaan. Hän kertoi kirjanpitäjänsä luulleen, että mies maksaisi ne itse ja päin vastoin.

– Ne vaan unohtui maksaa. Kirjanpitäjä luuli, että mä maksan ne ja se luuli että mä maksan ne. Mutta mun vika se oikeesti oli.

Sami Kuronen juhli 30-vuotista uraansa tekemällä 30 tuntia radiota suorana lähetyksenä.­

Mies allekirjoittaa tunnetun väittämän siitä, ettei raha tuo onnea, mutta on kuitenkin kiitollinen siitä, mitä on saanut kokea ja mitä menestys on taloudellisesti hänelle mahdollistanut.

– Sen verran voin kuulostaa tässä vanhalta nestorilta, ettei se raha sitä onnea tuo sitten yhtään, Haber painotti.

– Mutta ehkä kun sen kovalla työllä ansaitsee, niin sitä arvostaa enemmän, hän pohti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?